(Poistunut julkaisusta)

suunnitteluinsinööri
Kymen Sipti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Etsimme suunnittelijaa tai projektipäällikköä Kotkan toimistoomme.


Tehtävässäsi osallistut pääasiassa toimialaryhmien TKA (Tie-, katu- ja aluetekniikka) ja VHT (vesihuolto ja -tutkimus) suunnittelutehtäviin. Suunnittelukohteitamme ovat erilaisten teiden, katujen, satamien, tuulivoimapuistojen, sekä alueiden suunnittelu. Tarvittaessa osallistut myös geotekniikan (GEO) hankkeisiin suunnittelu- ja tutkimuspalvelutehtävissä. Geotekniikan hankkeissa tehtäviisi kuuluu myös mm. talonrakennushankkeiden alue- ja hulevesisuunnittelu.


Tukenasi on joukko Kymen Sipti Oy:n kokeneita alueiden, vesihuollon ja pohjarakenteiden alue-, vesihuolto- ja pohjarakennusasiantuntijoita, sekä suunnitteluavustajia. Sinua odottavat mukava työyhteisö, viihtyisä työympäristö modernissa toimistotalossa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja mielenkiintoiset sekä haastavat työtehtävät.


Tehtäväsi määritellään erityisosaamisesi, kokemuksesi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaan. Työssäsi käytät alan suunnittelu- ja laskentaohjelmistoja, sekä Kymen Sipti Oy:n projektiohjeistusta.
Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin, insinööri AMK:n tai insinöörin koulutus ja osaamista rakenteiden suunnittelusta ja mitoituksesta, sekä kokemusta rakennusalasta. Eduksesi katsomme kokemuksen suunnitteluohjelmistoista (MicroStation ja Terra-sovellukset) sekä CAD-ohjelmistoista (esim. AutoCAD ) ja Novapoint. Infran tietomallinnustehtävissäsi käytössäsi on Tekla Civil-ohjelmisto. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taitosi on sujuva.


Työssäsi olet vastuuntuntoinen, yhteistyöhaluinen, ahkera, järjestelmällinen ja tarkka. Pidät työskentelystä osana ryhmää ja otat muut huomioon. Arvostamme asiakkaiden projektitöissä talousajattelua.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, innostavia ja vaihtelevia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokat vaihtelevat asiakkaan yksittäisestä haasteesta suurhankkeisiin. Tarjoamme tehtävänkuvan mukaisen kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut, sekä joustavan työajan, mahdollisuuden etätyöhön ja kattavan työterveyshuollon. Koulutus- ja kehittymisohjelmamme tukevat asiantuntijuutesi kehittymistä.


Pääset osaksi hyvinvoivaa ja innostunutta työyhteisöämme, mutta huomioimme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Arvostamme ja autamme toisiamme ja saat aina tukea kollegoilta omaan työhösi.


Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.10.2020 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Verneri Vulkko, p. +358 44 704 6218 tai verneri.vulkko(at)sipti.fi