(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
ANDRITZ Hydro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

ANDRITZ Hydro Oy hakee liiketoiminnan kasvaessa Tampereen tiimiin vahvistukseksi suunnitteluinsinööriä vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä suunnittelet vesiturbiineja ja luukkuja, sekä tuot oman osaamisesi vesivoimalaitosten ja niissä käytettävien koneistojen uudistusprojekteihin. Suunnittelemamme tuotteet ovat vesiturbiinien komponentteja, kuten juoksupyöriä, akseleita ja raskaita levyrakenteita koostuen koneistettavista takeista ja valuista. Projektit toteutetaan Suomessa ja Ruotsissa. Teemme myös tiivistä yhteistyötä maailmanlaajuisesti Andritz Hydron muiden toimipisteiden kanssa. Pääset osaksi monipuolisia suunnitteluprojekteja, joissa saat haastaa itsesi ja kehittää osaamistasi alan ammattilaisena.

Työpaikan sijainti on Tampereen Hydron toimipiste.

Olet oikea henkilö meille, jos

  • olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri (konetekniikka, konstruktiotekniikka).
  • sinulla on perusosaaminen koneistettavista tuotteista ja valmistustekniikasta.
  • sinulla on vankka ymmärrys lujuuslaskennasta.
  • osaat ottaa eri valmistustekniikat huomioon suunnittelussa ja innovoit aktiivisesti uusi kustannustehokkaita menetelmiä.
  • olet yhteistyökykyinen ja tiimin onnistuminen on sinulle tärkeää.
  • pystyt hoitamaan yhteyksiä ulkomaille englannin kielellä.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vesivoimalaitosten monipuolisissa suunnitteluprojekteissa. Saat ympärillesi alan ammattilaisista koostuvan mukavan tiimin, viihtyisät toimitilat keskeisellä sijainnilla Tampereen keskustassa sekä hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Tommi Tyrmi +358 40 825 0880

Hakemukset 17.6.2020 mennesssä.