Suunnitteluinsinööri
Joensuun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Joensuu on yli 76 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki. 

Kaupunkiympäristön toimiala hakee suunnitteluinsinööriä yhdyskuntatekniikan tulosalueelle.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen paikan joukkueessa, joka vastaa koko kaupungin katujen, puistojen, liikuntapaikkojen ja muiden yleisten alueiden kehittämisestä.

Suunnitteluinsinöörin päätehtävät ovat katu- ja verkostosuunnitteluun liittyviä yleissuunnittelu- ja toteutussuunnitteluvaiheen tehtäviä. Valtaosa työstä on suunnittelukonsulttien ohjaamista, mutta tarvittaessa suunnitteluinsinööri pääsee myös itse laatimaan suunnitelmia. Lisäksi tehtävään voidaan sisällyttää erilaisia kehittämistehtäviä tai erityisosaamisalueiden tehtäviä valittavan henkilön vahvuuksien mukaan. 

Edellytämme valittavalta henkilöltä teknisen alan soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa ja kokemusta infrarakenteiden suunnittelusta.  Arvostamme kykyä ja kokemusta suunnitteluprojektien vastuulliseen ohjaamiseen, hyviä yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja kykyä tietokoneavusteiseen suunnitteluun.  Lisäksi mallipohjainen suunnittelukokemus ja Novapoint-suunnitteluohjelmiston tuntemus on eduksi tehtävässä onnistumisessa. 

Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. 

Tehtävä alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Valittavan kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus. 

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: www.joensuu.fi/toihin-kaupungille, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Hakuaika päättyy torstaina 9.4.2020 klo 15.00. Huom. Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmassa haussa tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja antavat suunnittelupäällikkö Timo Ritala, p. 050 566 1432, timo.ritala@joensuu.fi tai kaupungininsinööri Ari Varonen, p. 050 337 8578, ari.varonen@joensuu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352094
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Suunnittelu, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu
  • Lisätietoja antaa: Timo Ritala, p. 050 566 1432, timo.ritala@joensuu.fi tai kaupungininsinööri Ari Varonen, p. 050 337 8578, ari.varonen@joensuu.fi.