(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELUINSINÖÖRI
Boomeranger Boats Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2020

Haluatko työskennellä suunnitteluinsinöörin tehtävissä mekaniikan parissa? Nautitko ratkaisujen löytämisestä yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa? Jos vastasit molempiin ”kyllä”, saatat hyvinkin olla uusi kollegamme.

Liiketoimintamme jatkaa vahvaa kasvuaan, minkä vuoksi on syntynyt tarve löytää suunnittelutiimiimme Loviisaan uusi kollega. 

Boomeranger Boats on erikoistunut viranomaisten tarvitsemiin rhib-veneisiin, joita on myyty jo noin 30 maahan. Yritys on viime vuosina ollut vahvassa kasvussa, minkä odotetaan jatkuvan myös tulevaisuudessa. Tämän myötä oikealle henkilölle onkin tarjolla monimuotoisia tehtäviä mielenkiintoisten räätälöityjen erikoistuotteiden parissa. Suunnitteluinsinöörinä osallistut projektien ja tuotekehitysprojektien teknisen puolen toteutukseen ja tehtäviisi kuuluu Boomeranger Boatsin tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen. Jos sinulla on halua ja kykyä, voidaan tehtäväkenttääsi nopeastikin laajentaa tämän lisäksi kattamaan myös esimerkiksi projektien johtamista. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, tuotannon sekä myynnin kanssa.

Tarjoamme aitoa mahdollisuutta kasvaa kansainvälisen vientiliiketoiminnan ammattilaiseksi osana kokenutta ja erikoistunutta työyhteisöä. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä, sillä autamme sinua kasvamaan alan ammattilaiseksi, kunhan kykysi ja asenteesi ovat kohdallaan. Tehtävässä pääset hyvään vauhtiin, kun sinulla on 3D suunnitteluosaamista (esim. Solidworks, Catia, Autodesk inventor) sekä oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen asenne. Olet valmistunut soveltuvalta tekniseltä alalta ja innostut työskentelemisestä veneiden parissa. Käytät sujuvasti työssäsi suomen ja englannin kieltä. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-14886 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.1.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Kirpi Niemenmaa, puh. 040 512 0257.