(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
Porvoon vesi

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Porvoon vesi hakee suunnitteluinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Porvoon vesi on Porvoon kaupungin vesihuoltoa hoitava liikelaitos, jonka palveluksessa on 45 henkilöä. Palvelemme yli 40 000 asukasta ja alueen elinkeinotoimintaa. Vesijohtoja ja viemäreitä meillä on yhteensä yli 1200 km. Talousveden tuotamme pohjavesi- ja tekopohjavesilaitoksilla. Jätevedenpumppaamoita verkostossamme on noin 80 ja jätevedet käsittelemme Hermanninsaaren puhdistamon lisäksi pienpuhdistamoissa.

Suunnitteluinsinöörinä tehtäviisi kuuluu vesihuoltoverkostojen rakennussuunnittelu ja yleissuunnittelu, suunnitteluttaminen, urakoiden kilpailutus sekä vesihuoltoverkostoihin liittyvät selvitys- ja kehitystehtävät. Olet itsenäisen työotteen omaava projektiosaaja, jolla suunnitteluhankkeen osatehtävät pysyvät käsissä ja aikataulussa. Taustastasi riippuen tehtäviisi voi kuulua myös laitoshankkeisiin liittyviä suunnittelutehtäviä. Suunnitteluinsinöörinä teet tiivistä yhteistyötä omassa organisaatiossa nelihenkisen suunnitteluryhmän, verkostotyönjohtajien ja laitosten parissa työskentelevien kanssa. Osallistut myös laitoksen päivystykseen.

Tarjoamme laajan ja monipuolisen tehtäväkentän, elävästi kaksikielisen energisen työyhteisön ja suuren yhteistyöverkoston kasvavassa ja ketterässä kaupungissa. Saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti yhteiskunnalle tärkeässä työssä. Arvostamme kokemusta vesihuoltoverkostojen suunnittelusta, mallintamisesta, suunnitteluttamisesta ja rakentamisesta sekä vesihuollon toiminnan laaja-alaista ymmärtämistä. Eduksi katsomme myös hankintaosaamisen, geoteknisen ymmärryksen ja kokemuksen vesihuoltoinvestointeihin liittyvien tarjouspyyntöjen ja kustannusarvioiden laatimisesta. Kokemus mallinnus-, paikkatieto- ja suunnitteluohjelmistoista (erityisesti Tekla Civil) on eduksi tehtävän hoidossa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa insinööritutkintoa (AMK/DI) tai vastaavaa. Ajokortti on välttämätön. Työkielinä käytämme sekä suomea että ruotsia.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Lähetä hakemuksesi 16.10.2019 klo 15.00 mennessä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/suunnitteluinsinoori-250389/  Hae työpaikkaa -linkin kautta. Täytä hakulomakkeelle perustiedot ja laita liitteeksi vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Lisätietoja Porvoon vedestä löytyy osoitteesta www.porvoo.fi/vesilaitos