Suunnitteluinsinööri
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Haemme suunnitteluinsinööriä metro- ja raitiotieratojen infran kunnossapidon laaja-alaisiin suunnittelutehtäviin vahvistamaan tuotantoamme tukevaa asiantuntijatiimiä. Suunnitteluinsinöörinä toimit kunnossapidon tuotantomenetelmien kehittäjänä, tunnet kunnossapidon pelikentän ja hallitset sujuvasti yhteistyön sidosryhmien kanssa. Tehtävä on määräaikainen 19.8.2020 asti.

Tehtävä painottuu metro- ja raitiovaunuratasähkön kunnossapidon suunnittelutehtäviin, kuten sähkösyöttöjärjestelmien, vaihdelämmitysten ja vaihteenkääntölaitteiden suunnitteluun sekä raporttien ja mittauspöytäkirjojen tuottamiseen. Tehtävään sisältyy myös sähkötöiden kilpailutusta ja valvontaa. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä HKL:n muiden yksiköiden sekä ulkopuolisten sidosryhmien kanssa.

Edellytämme tehtävään valittavalta sähköalalle painottuvaa alemman korkeakouluasteen tutkintoa sekä kokemusta teknisistä asiantuntijatehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä nostaa katse tulevaisuuteen, erinomaisia yhteistyötaitoja ja palavaa halua kehittyä kunnossapidon ammattilaisena. Ymmärrät strategisten tavoitteiden ja toiminnan väliset suhteet, löydät oikeat askeleet kohti päämäärää ja saat työtoverisikin innostumaan kulkemaan samaa polkua.

Arvostamme kokemusta raideliikenteen toimialalta, erityisesti ratainfran kunnossapidosta. Katsomme eduksi suunnitteluohjelmistojen (esim. MicroStation) tuntemuksen.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Hae tehtävää 31.7.2019 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-63-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Jukka Anttalainen, p. 09 310 35505, jukka.anttalainen@hel.fi

HKL - Kaupungin paras liike

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281036
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki