(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Haemme innovatiivista ja kehitysmyönteistä suunnitteluinsinööriä metro- ja raitiovaunukaluston kunnossapidon laaja-alaisiin suunnittelutehtäviin vahvistamaan tuotantoamme tukevaa asiantuntijatiimiä. Suunnitteluinsinöörinä toimit kaluston kunnossapidon turvallisuusvastaavana. Tehtävän painopisteet ovat turvallisuuteen liittyvissä tehtävissä, kuten esimerkiksi turvallisten työtapojen, turvallisuuskulttuurin ja mittaristojen kehittämisessä. Toimit tiiviissä yhteistyössä HKL:n muiden toimintojen sekä kunnossapidon tuotannon esimiesten kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden lisäkoulutukseen ja kehittymiseen tehtävän ja organisaation mukana.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa alemman korkeakouluasteen tutkintoa sekä kokemusta turvallisuuteen liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kykyä nostaa katseesi tulevaisuuteen, erinomaisia yhteistyötaitoja ja palavaa halua kehittyä kunnossapidon ammattilaisena. Ymmärrät strategisten tavoitteiden ja toiminnan väliset suhteet, löydät oikeat askeleet päämäärää kohden ja saat työtoverisikin innostumaan kulkemaan samaa polkua. Kykenet erilaisten viestintäkanavien tehokkaaseen hyödyntämiseen sekä arjessa että muutosten läpiviennissä. Luemme eduksi LEAN-toimintastrategian tuntemuksen ja sen hyödyntämisen turvallisuustavoitteiden saavuttamiseksi. Arvostamme kokemusta raideliikenteen toimialalta tai muun liikkuvan kaluston tuotannon alalta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 7.6.2019 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-51-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat kaluston kunnossapidon päällikkö Antti Vigelius, p. +358 440 326 074 sekä kunnossapitoinsinööri Toni Kervinen, p. +358 40 653 1315.

HKL - Kaupungin paras liike

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.