(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
Kangasalan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Kangasalan kaupungissa on haettavana 27.3.2019 klo 15.00 asti

SUUNNITTELUINSINÖÖRIN TYÖSUHDE

Haemme suunnitteluinsinööriä teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, infran suunnittelu ja rakentaminen palveluyksikköön.

Suunnitteluinsinööri vastaa infran suunnittelu ja rakentaminen palveluyksikön toiminnasta. Suunnitteluinsinöörin tehtävänä on infran (katujen, vesihuollon, hulevesien, katuvalaistuksen sekä yleisten alueiden) suunnittelutöiden teettäminen omana tai konsulttityönä. Julkiset infran suunnitteluhankkeet ovat monivaiheisia ja sisältävät usean osapuolen yhteistoimintaa hankkeen eri vaiheissa sekä hallinnollisten prosessien tuntemista. Suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluu esimiestehtäviä ja hänen tulee valvoa ja ohjata infran oman rakennusryhmän toimintaa työohjelman tavoitteiden mukaisesti. Isojen rakennushankkeiden rakennuttaminen ei kuulu palveluyksikön tehtäviin. Lisäksi suunnitteluinsinöörin tehtäviin liittyy hallinnollisten päätösten ja lausuntojen valmistelua. Suunnitteluinsinööri työskentelee rakennuspäällikön alaisuudessa.

Haemme tehtävään haasteita pelkäämätöntä, kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa moniosaajaa, joka työskentelee sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Suunnitteluinsinöörin kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi rakennusalan opistotason tutkinto sekä kokemusta tehtäväalueelta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa rakennuspäällikkö Merja Saarilahti puh. 050 550 9062  tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi