(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Suunnitteluinsinööri

Työavain 4-166-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 04.03.2019 kello 15:45
Geotekniikkayksikkö , Tekniikantie 15 PL 41 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus/Geotekniikka
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii Espoon kaupungin tarvitsemasta geoteknisistä tutkimuksesta, suunnittelusta ja neuvonnasta, maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta sekä tietokantojen ylläpitämisestä. Suunnitteluinsinöörin tehtäviä ovat mm. konsulttitöiden ohjaus ja rakennettavuusselvitysten ja pohjarakennussuunnitelmien laatiminen kaupungin talonrakennus- ja kunnallisteknisiin kohteisiin, työmaapalvelu sekä kuntalaisten asiakaspalvelutehtävät maaperään ja rakennettavuuteen liittyvissä kysymyksissä. Työtehtävien sisällön painopiste määritellään hakijan aikaisemman työkokemuksen perusteella. Työsuhde alkaa helmikuussa tai sopimuksen mukaan. #contactforum


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta geotekniikan toimialaan liittyvistä tehtävistä. Hyvää yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ilmaisutaitoa.

Arvostamme joustavaa ja kehityshenkistä asennetta, geoteknisten suunnittelu-, laskenta- sekä mitoitusohjelmien käyttökokemusta sekä kykyä yhteistyöhön ja itsenäiseen työskentelyyn, kokemusta geotekniikan toimialaan liittyvistä tutkimus- ja mittaustehtävistä, CAD-suunnitteluympäristön tuntemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3245,88 €
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Suunnittelupäällikkö Jouni Hartikainen
050 3722792
etunimi.s.sukunimi@espoo.fi

Geotekniikkapäällikkö Matti Kaurila
050 5727614
etunimi.sukunimi@espoo.fi