(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
Joensuun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Joensuu on yli 76 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki. Kaupunkiympäristön toimiala vastaa muun muassa siitä, että kadut ja yleiset alueet kehittyvät muun uudistumisen mukana. Nyt tarvitsemme joukkoomme suunnitteluinsinöörin huolehtimaan katu- ja verkostosuunnittelusta yleissuunnittelu- ja toteutussuunnitteluvaiheessa. Pääpaino tehtävissä on suunnittelukonsulttien ohjaamisessa. Tehtävään voidaan sisällyttää myös erilaisia kehittämistehtäviä.

Suunnitteluinsinööriltä edellytetään teknisen alan soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa ja kokemusta infrarakenteiden suunnittelusta.  Lisäksi suunnitteluinsinöörillä pitää olla kykyä projektien vastuulliseen ohjaamiseen, hyviä yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja kykyä tietokoneavusteiseen suunnitteluun.  Suunnitteluohjauskokemus, mallipohjainen suunnittelukokemus ja Novapoint-suunnitteluohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme liikennevalojärjestelmiin liittyvää suunnittelu- ja koordinointiosaamista.

Palkkaus kunnallisen henkilöstön teknisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian valinnan jälkeen ja valitun tulee ottaa tehtävä vastaan viimeistään 1.1.2019. Valittavan kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa http://www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen ilmoituslomake.

Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 31.10.2018 klo 15.00.

Lisätietoja antavat kaupungininsinööri Ari Varonen, puh 050 337 8578, ari.varonen@joensuu.fi tai suunnitteluinsinööri Timo Ritala, puh 050 566 1432, timo.ritala@joensuu.fi