(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Ekin Muovi Oy ja Rst-Lapit Oy ovat Virtasalmella kauniin luonnon keskellä sijaitsevat perheyritykset, jotka  takaavat sujuvan asiakaspalvelun sekä ammattitaitoisen tuotteiden suunnittelun ja kehityksen aina valmistukseen asti.
Yhtiöt ovat hyvin innovatiivisia ja katseet ovat kohti tulevaisuutta. Ekin Muovi Oy ja Rst-Lapit Oy toimittavat haastavat erikoisprojektit ja suuret sarjatuotannot kuitenkaan pieniä toimituksia väheksymättä jo yli 30 vuoden kokemuksella. Katso lisää www.ekinmuovi.fi

 

Haemme Ekin Muovi Oy:lle nyt suunnitteluinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö työllistyy Ekin Muovi Oy:n kirjoille, mutta tehtävänkuva sisältää työskentelyä perheyrityksen molempien osa-alueiden toiminnassa.

Edellytämme hakijalta insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta.
Muita edellytyksiä tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen on osaaminen ja ymmärrys tarjousten laatimisesta ja dokumenttien tuottamisesta asiakkaiden toiveiden mukaisesti, vahva Solidworks osaaminen sekä hyvä kirjallinen ja suullinen englanninkielentaito.

Työtehtävät sisältävät muovi- ja metallipuolen tuotesuunnittelua sekä jatkuvaa kehitystyötä tuotteen ja tuotannonmenetelmien parissa. Uuden tuotteen suunnittelussa tekijä voi osallistua myös prototyypin tuotantoon, joka tuo vaihtelua työnkuvaan.

Työ on säännöllistä päivätyötä, joskin projektit voi ajoittain tuoda muutoksia työaikoihin.

Etsimämme tekijä on yhteistyökykyinen ja avoin toimija työyhteisössä, joka haluaa oppia uutta ja kehittää toimintaa eteenpäin jatkuvana prosessina.

Olitpa vastavalmistunut tai jo pidemmän työuran luonut tekijä ja kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.