(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
Etteplan Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Etsimme Jyväskylän toimipisteellemme uutta ja innokasta suunnitteluinsinööriä! Tulet työskentelemään osana huippusuunnittelutiimiämme Jyväskylän toimipisteellämme, mutta työskentely Äänekoskella on myös mahdollista. Pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin, joissa konesuunnittelutaitosi varmasti karttuvat ja kehittyvät edelleen.

Odotamme sinulta jo muutaman vuoden kokemusta suunnittelutehtävistä ja tehtävään soveltuvaa alempaa tai ylempää teknistä korkeakoulututkintoa, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet. Työssä menestymisen kannalta sinun on tärkeää hallita seuraavat 3D suunnitteluohjelmat: Catia V5/ V6 tai Vertex G4 tai SolidWorks. Arvostamme kokemusta raskaasta konepajateollisuudesta esim. paperinjalostukseen liittyen. Lisäksi liikkuvien laitteiden suunnittelukokemusta arvostetaan tärkeänä osaamisena. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri teollisuuden toimialoilla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, vaihtelevat työtehtävät ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Etteplanilla voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9 mennessä,  sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Otamme rekrytointiprosessissa huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta saapuvat hakemukset!

Lisätietoa tehtävästä antaa: JP Mielonen, Area manager, puh. 050 439 9093, jari-pekka.mielonen@etteplan.com ja Jarkko Kemiläinen, Department manager, puh. 050 367 140, jarkko.kemilainen@etteplan.com.