(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
Oilon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Oletko kiinnostunut ympäristöteknologiasta?
Entä oletko perehtynyt lämmityksen ja jäähdytyksen toimintaperiaatteisiin?

Oilon on yksi Suomen johtavista teollisuuslämpöpumppujen ja jäähdytyskoneikkojen valmistajista. Oilon-konserni jatkaa vahvaa kasvuaan ja tarvitsemmekin lisää osaajia eri liiketoimintoihimme.

Etsimme SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Tässä työssä tehtäväsi ovat monipuolisia. Teet 3D-suunnittelua SolidWorks-ohjelmalla sekä PI-kaavioita lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmille. Lisäksi otat tämän liiketoiminnan osalta vastuuta asiakasprojektiemme kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja tarvittaessa toimit teknisenä tukena myynnillemme.  

Mitä odotamme?

Menestyäksesi tehtävässä odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (esim. insinööri tai DI). Mielellään sinulla on jonkun verran osaamista suunnittelutehtävistä ja mahdollisesti myös projektien hoitamisesta.

Englanninkielitaito on perusedellytys työskennellessä Oilonilla. Päästäksesi nopeasti alkuun on etua, jos sinulla on hieman käyttökokemusta CADS- tai E3-ohjelmistosta (tai muista vastaavista ohjelmistoista). Asiakasprojektien vastuullinen hoitaminen edellyttää pienissä määrin matkustusvalmiutta.

Mitä tarjoamme?

Oilonilla pääset työskentelemään toimialan parhaimpien osaajien kanssa. Tulet kuulumaan reilun 20 henkilön suunnitteluorganisaatioomme ja voit valita päätoimiseksi paikaksi joko Vantaan, Lahden tai Kokkolan toimipisteemme. Tutustu meihin oilonilaisiin mm. nettisivujemme kautta. Me oilonilaiset arvostamme rehellistä ja avointa yrityskulttuuriamme, joka näkyy päivittäisessä toiminnassamme.

Kiinnostuitko?

Tutustu Oiloniin nettisivuillamme ja lähetä hakemuksesi Ura Oilonilla -sivulta. 

Tarkempia lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Engineer Manager Fredrik Olaussenille (puh. 0400 516 324) tai Head of Global Customer Engineering Deparment Marko Kylä-Sipilälle (puh. 044 7576 337).