(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
Veljekset Kellola Oy/Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Veljekset Kellola Oy huoltaa ja korjaa erilaiset koneet ja laitteet maastoautoista järeämpiin koneisiin konekorjaamossa Raahessa. Veljekset Kellola Oy rakentaa myös tuotteita tilaustyönä. Yrityksen oma tuotemerkki Wellox kattaa mm. kuorma-autojen lavat, kärryt ja kauhat. Toiminnan kasvaessa ammattilaisjoukko kaipaa nyt vahvistusta monipuolisiin projektien toteuttamiseen.

Haemme asiakkaallemme Veljekset Kellola Oy:lle suunnitteluinsinööriä. Työtehtäviisi kuuluu koneiden ja laitteiden suunnitteleminen AutoCAD -ohjelmalla. Työ sopii hyvin jo hieman kokemusta omaavalle 3D-piirtäjälle tai -suunnittelijalle.

Odotamme sinulta:

- työhön sopivaa teknistä koulutusta
- kokemusta AutoCAD -ohjelman käytöstä
- tiimityöskentely taitoja yhdessä myynnin ja tuotannon kanssa.

Voit olla urasi alussa oleva tai jo kokemusta omaava suunnittelija. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä mukavien työkavereiden kera.

Jätä hakemuksesi www.go-on.fi-sivujemme kautta palkkatoivomuksineen ja olet mukana hakuprosessissa. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta Anna Koskela,
044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.