(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Etsimme asiakkaallemme Telatek Oy:lle Pohjois-Pohjanmaalle, Taivalkosken konepajalle suunnittelu-/kehitysinsinööriä

Haemme innokasta ja kehityshaluista suunnittelu-/kehitysinsinööriä Telatek Oy:lle Taivalkoskelle vakituiseen työsuhteeseen. Haluatko olla osa vaativia teräsrakenteita valmistavaa tiimiä monipuolisten suunnittelu- ja kehitystehtävien parissa?

Työtehtävät
Työtehtäviisi kuuluu monipuolisten hitsattavien teräsrakenteiden valmistuksen suunnittelu ja seuranta, sisältäen myös teknisen dokumentoinnin. Työtehtäviin kuuluu olennaisesti myös tuotannon kehittäminen pitkäjänteisesti. Työskentelet läheisessä yhteistyössä muiden suunnittelijoiden, konepajan eri osastojen sekä alihankkijoiden kanssa. Tarkempi tehtävänkuvasi muotoutuu oman taustasi, kiinnostuksen kohteidesi ja kokemuksesi mukaan.
Tehtävä tarjoaa sinulle haasteellisen ja monipuolisen työnkuvan haastavien projektien parissa menestyvässä yrityksessä. Saat hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kansainvälisessä toimintaympäristössä ja pääset näkemään suunnittelutöidesi konkretisoituvan tuotannossa.

Etsimämme henkilö on
- Soveltuva tekninen koulutustausta (AMK / DI)
- Innostusta mekaniikan tuotekehitys- ja suunnittelutehtäviä kohtaan
- Piirustusten lukutaitoa, CAD / 3D ohjelmistojen tuntemusta.
- Pitkäjänteinen, oppimishaluinen, huolellinen sekä määrätietoinen asenne työtä kohtaan.
- Sujuva suomen kielentaito, hyvä englannin kielen osaaminen

Katsomme eduksesi Lean-menetelmien sekä 5S toimintatapojen tuntemuksen.
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta mekaniikan suunnittelutehtävistä ja/tai tuotekehitysprojekteista.
Palkkaus sopimuksen mukaan.

Laita hakemus oheisen linkin kautta tai sähköpostilla (teemu.hautala@sihti.fi) 20.5.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä ovat lupautuneet antamaan konepajapäällikkö Ulla Mäkitalo 040 706 1934, tuotantopäällikkö Marko Määttä 0405191363 tai Sihdiltä Teemu Hautala 050 4444 481.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme
todellisiin täysosumiin!

Telatek on hitsaava konepaja, joka valmistaa vaativia ja mittatarkkoja raskaita teräsrakenteita. Tyypillisiä kappaleita ovat suurten propulsiolaitteiden rungot, jauhinmyllyjen rakenteet, raskaat offshore-rakenteiden komponentit. Työkappaleiden painoluokka on yleensä 20-100 tonnia.
Liikevaihto on n. 15 m€ ja asiakkaina ovat pääosin meri- ja offshoreteollisuus sekä kaivosteollisuus. Henkilöstön määrä on noin 120. Lisätietoa toiminnasta: www.telatek.fi