(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri
Nammo Lapua Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Nammo Lapua Oy etsii Vihtavuoren tehtaalle

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Ensisijaisia tehtäviäsi ovat raskaiden ampumatarvikkeiden valmistamiseen ja testaamiseen liittyvien laitteiden sekä tuotantomenetelmien ja –prosessien suunnittelu ja tekninen dokumentointi. Toimit tehtävässäsi tuotannon ja tuotekehityksen rajapinnassa tuotannon kehittämishankkeissa ja tuotekehitysprojekteissa.

Sinulla on kokemusta 2D- ja 3D-suunnittelusta ja tunnet suunnitteluohjelmistoja ja -standardeja. Tuotantolaitteisiin ja –menetelmiin liittyvä riskienhallinta ja turvallisuusajattelu ovat Sinulle tuttua. Materiaalitekniikan, pneumatiikan ja automaatiotekniikan osaaminen antavat hyvän pohjan tehtävästä suoriutumiselle.

Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin taito sekä hyvät yhteistyökyvyt. Pystyt toimimaan kotimaisessa ja kv. toimintaympäristössä konsernin omien yksiköiden ja alihankkijoiden kanssa. Kokemus räjähteistä ja räjähdysvaarallisista ympäristöistä sekä Lean Six Sigma -periaatteiden tuntemus on eduksi tehtävässä.

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn huipputuotteiden parissa kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, henkilöstökonsultti Piritta Nauha, puh. 03 3138 0422 ja toimitusjohtaja Ari Juvonen, p. 03 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.