(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri (Vantaa)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2018

Oletko sinä etsimämme henkilö, joka on rohkea, kokeilunhaluinen ja avoin uudelle? Haluatko kehittyä työssäsi ja olla osa huipputiimiä? Tule meille Comatecille kehittämään osaamistasi ja luomaan menestystä kanssamme.

SUUNNITTELUINSINÖÖRI

Etsimme Vantaalle joukkoomme ratkaisuhenkistä ja ammattitaitoista mekaniikkasuunnittelijaa monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Tehtäväsi koostuvat erilaisten koneiden ja laitteiden suunnittelutehtävistä joko toimistolla tai asiakasyrityksissämme pääkaupunkiseudulla. Olet mukana suunnitteluryhmässä tuottamassa suomalaisia huipputuotteita. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo kokenut suunnittelun ammattilainen. Tehtäväkenttäsi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme, että sinulla on

  • soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus
  • mekaniikkasuunnittelukokemusta ja 3D-mallinnustyökalujen osaamista
  • kokemusta PDM-järjestelmistä

Positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne, aktiivinen työote sekä kyky hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia ovat avaimia tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Englanninkielen hyvä hallinta on minimivaatimus, muu kielitaito on myös eduksesi.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Ota haaste vastaan alansa johtavan insinööritoimiston palveluksessa!

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 18.3.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Rantanen, puh. 050 585 0748 tai pasi.rantanen@comatec.fi