(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri / Vanhempi suunnitteluinsinööri
AFRY Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme nyt Vantaalle

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ / VANHEMPAA SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Roolisi muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi perusteella. Olet tiimipelaaja ja sytyt mahdollisuudesta kehittää toimintatapoja asiakkaidemme hyväksi. Olet valmis laajentamaan osaamistasi muihin teknisiin tehtäviin, innostut oppiessasi uutta. Oletko esimerkiksi kiinnostunut kehittämään ohjelmointitaitojasi käytännön sovellusten kanssa tai oletko mahdollisesti kiinnostunut perehtymään tarkemmin lujuuslaskennan syövereihin? Meillä riittää mahdollisuuksia oppia uutta.

Tehtäviisi kuuluvat asiantuntijatehtävät asiakkaidemme laitteistojen ja putkistojen määrittelyissä. Tyypillisiä tehtäviä ovat mm. tehdasspesifikaatioiden luominen, putkiluokkien määrittelyt, laitteiden valmistusdokumentaation valvonta. Olet valmis laajentamaan osaamistasi ja innostut oppiessasi uutta.

Suunnittelupalvelut tiimissä on kollegoinasi asiantuntijoita niin putkistosuunnittelun, laitesuunnittelun, lujuuslaskennan ja materiaalitekniikan aloilta. Tehtävässäsi työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden tiiminjäsentemme kanssa sekä myös osana maailmanlaajuista asiantuntijaverkostoamme. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan Vantaalla, mutta toiveittesi mukaan on myös mahdollista, että sijoitut muihin AFRYn toimipisteisiin (esim. Tampere).

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa DI:n tai insinöörin koulutusta (esim. konetekniikka tai materiaalitekniikka, myös vastavalmistuneet huomioidaan)
 • Kokemusta laitossuunnittelusta, putkistosuunnittelusta tai kunnossapidosta prosessiteollisuudessa
 • Kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä
 • Sujuvaa suomen kielen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Matkustusvalmiutta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Halua kehittää ja kehittyä

Arvostamme lisäksi

 • Kansainvälisten (EN, ASME) ja paikallisten (esim. PSK, SSG) suunnittelustandardien tuntemusta
 • Kokemusta putkiluokkien valmistelusta
 • Painelaite- ja kemikaalilainsäädännön tuntemusta
 • Kokemusta hitsauksen laadunvalvonnasta
 • Kokemusta materiaalivalinnasta ja vaurioselvityksistä
 • Kokemusta teknisestä laskennasta
 • Ohjelmisto-osaamista

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYlla arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaanisen ja putkistosuunnittelun osastopäällikkö Leena Castrén, p. 040 722 8736.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 8.3.2020 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää AFRYsta työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään osoitteessa: afry.fi

Täytä hakemus täällä / Please apply here

Hakuaika päättyy: 8.3.2020