(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri / Vanhempi suunnitteluinsinööri
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Teollisuuden liiketoimintayksikkö on yksi merkittävimmistä Pöyryn strategisista osa-alueista. Palvelemme asiakkaitamme globaalisti tarjoamalla korkealaatuista projektinhallintaa, suunnittelua sekä konsultointia asiakkaidemme investointiprojekteihin ja heidän toimintojen kehittämiseksi.

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Vantaalle

SUUNNITTELIJAA / VANHEMPAA SUUNNITTELIJAA (MEKAANINEN)

Tehtäviisi kuuluvat metsä- ja kemianteollisuuden teollisuuslaitosten laitesuunnittelun asiantuntijatehtävät staattisten laitteiden ja/tai pyörivien laitteiden parissa. Toimit asiantuntijana laitehankinnoissa ja teet tapauskohtaisesti myös toimitusvalvontaa valmistavilla konepajoilla ja asiakkaan kohteessa. Projektista riippuen voit työskennellä suunnitteluryhmässä asiantuntijana tai suunnitteluryhmästä vastaavana pääsuunnittelijana monipuolisissa kotimaisissa sekä kansainvälisissä teollisuusprojekteissa.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa DI:n tai insinöörin koulutusta
 • Kokemusta laitesuunnittelusta ja laitossuunnittelusta teollisuus- tai konepajaympäristöissä, myös vastavalmistuneet huomioidaan
 • Kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä
 • Sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Matkustusvalmiutta
 • Vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista otetta omaan työhön

Arvostamme lisäksi:

 • Kokemusta painelaitteen suunnittelusta EN 13445 mukaisesti ja muiden suunnittelukoodien tuntemusta
 • PED vaatimusten tuntemista
 • Kokemusta lämpöteknisestä mitoituksesta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kokemusta suunnittelutehtävien koordinoinnista projekteissa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Tarjoamme tehtäviin tarvittavan koulutuksen ja mahdollisuuden kasvaa laitossuunnittelun huippuammattilaiseksi, lisäksi saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatiomme täyden tuen. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Työ edellyttää jonkin verran säännöllistä matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla.

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaanisen ja putkistosuunnittelun osastopäällikkö Leena Castrén, p. 040 722 8736.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 23.9.2018 mennessä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla