(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri (usea paikkakunta)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Oletko sinä etsimämme henkilö, joka on rohkea, kokeilunhaluinen ja avoin uudelle? Haluatko kehittyä työssäsi ja olla osa huipputiimiä? Tule meille Comatecille kehittämään osaamistasi ja luomaan menestystä kanssamme.

SUUNNITTELUINSINÖÖRI

Etsimme joukkoomme ratkaisuhenkistä ja ammattitaitoista mekaniikkasuunnittelijaa monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Tehtäväsi koostuvat erilaisten koneiden ja laitteiden suunnittelutehtävistä joko toimistolla tai asiakasyrityksissämme. Olet mukana suunnitteluryhmässä tuottamassa suomalaisia huipputuotteita. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo kokenut suunnittelun ammattilainen. Tehtäväkenttäsi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Toimipaikkasi voi olla Järvenpää, Lahti tai Jyväskylä.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme, että sinulla on

  • soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus
  • mekaniikkasuunnittelukokemusta ja 3D-mallinnustyökalujen osaamista
  • kokemusta PDM-järjestelmistä.

Positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne, aktiivinen työote sekä kyky hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia ovat avaimia tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Ota haaste vastaan alansa johtavan insinööritoimiston palveluksessa!

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 25.3.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Mehto, puh. 044 775 4192 tai ville.mehto@comatec.fi