(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, Tuki- ja Kannatusrakenteet
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Suunnitteluinsinööri, Tuki -ja Kannatusrakenteet

Haemme suunnitteluinsinööriä Valmetin Pulp & Energy –liiketoiminnan Engineering –organisaatioon kattilasuunnitteluosastolle. Osasto vastaa sooda- ja voimakattiloiden ja kattilauusintojen painerunkojen suunnittelusta ja lisäksi osastolle kuuluu kattilalaitteiden suunnittelu.

Haettavan suunnitteluinsinöörin tehtävät tulevat painottumaan kattiloiden tuki- ja kannatusrakenteiden suunnitteluun ja projektinhoitoon. Tehtäväsi sisältävät lujuusteknistä mitoitusta, perussuunnittelua ja 3¬D-mallinnusta. Työssäsi pääset ohjaamaan alihankinnan detaljisuunnittelua sekä toimit yhteyshenkilönä tuki- ja kannatusrakennevalmistajiin. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sooda- ja voimakattiloiden rakenteisiin ja suunnittelumenetelmiin osallistumalla oman vastuualueesi kehittämiseen ja kehitystyöhön.

Suunnitteluinsinöörin tehtävä on yhden vuoden pituinen määräaikaisuus.

Edellytykset:

Toivomme, että sinulla on insinööritutkinto koneensuunnittelun alalta ja suunnittelukokemusta 1-3 vuotta. Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee aikaisempi lujuuslaskennan kokemus ja hyvä suunnittelujärjestelmien tuntemus (SolidWorks, AutoCAD ja PMDS). Kansainvälisessä työympäristössä kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. 

Tarjoamme:

Haastavia ja monipuolisia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. 

Lisätietoa:

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jukka Ylitalo, p. 040-5524480. 

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 07.01.2020. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi. 

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.