(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri satamatuotteiden pariin Marinetek Group Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Etsimme suunnitteluinsinööriä monipuolisiin tehtäviin erilaisten satamatuotteiden suunnittelun. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisen toimenkuvan parissa. Jos sinulla on jo hieman aikaisempaa kokemusta suunnittelusta, oma-aloitteinen työskentelyote ja halua päästä työskentelemään kansainvälisessä, nuorekkaassa ja mukavassa työporukassa, saatat olla etsimämme henkilö! Hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme hakuprosessissa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Suunnitteluinsinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Marinetek Group Oy.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu vaihtelevasti erilasia suunnitteluinsinöörin tehtäviä. Toimenkuvaasi kuuluu erilaisten satamatuotteiden ja satamien layout-suunnittelu ja rakenne- ja valmistuskuvien tekeminen. Työtehtäväsi sisältävät 3D-mallintamista, tuotekehitystä, yksinkertaista lujuuslaskentaa ja -analyysiä sekä myynnin tukea. Alkuun tehtävässä tulet työskentelemään tehtävässä tiiviisti kokeneempien kanssa, ja taitojesi karttuessa työsi tulee kehittymään itsenäisempään ja vastuullisempaan suuntaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta, kuten konetekniikan diplomi- tai AMK-insinöörin tutkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa osaamista 3D- ja 2D-suunnitteluohjelmien käytöstä. Tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Etsimällämme henkilöllä on myös oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelyote ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään sopiva tekninen koulutustausta (esimerkiksi konetekniikan diplomi- tai AMK-insinööri)
* Sujuva 3D-suunnitteluohjelmien käyttö (esim. Solidworks)
* Sujuva 2D-suunnitteluohjelmien käyttö (esim. Autocad)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
* Hyvät vuorovaikutustaidot


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista Solidworks PDM -järjestelmästä, kokemusta lujuuslaskennasta tai kokemusta betonirakentamisesta tai -rakenteista.

Tarjoamme sinulle:
* Hyvät kehittymismahdollisuudet
* Työpaikan mielenkiintoiselta toimialalta kansainvälisessä yrityksessä
* Monipuolisia työtehtäviä myynnistä valmistuksen asti
* Mukavan, nuorekkaan ja joustavan työporukan

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki, Lauttasaari

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Marinetek on yksi maailman johtavista laituri- ja venesatamarakentajista. Yrityksellä on kansainvälistä toimintaa yli 40 maassa ja valmistusta 12:ssa. Konserniin kuuluu 25 osakkuus- ja tytäryhtiötä. Kilpailuetujamme ovat laadukkaat pitkälle kehitetyt tuotteet, projekti- ja kelluvaerikoisosaaminen sekä tehokas ja nuorekas organisaatio.