(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri Saarijärvelle
ARITERM OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
ARITERM OY
Ariterm on Pohjoismaiden johtava biolämmitysjärjestelmien valmistaja. Ariterm kehittää, valmistaa ja markkinoi lämmitystekniikkaa uusiutuville puupohjaisille polttoaineille. Aritermin valmistamat tuotteet ovat korkealaatuisia, huipputehokkaita ja toimintavarmoja. Ariterm valmistaa kattiloita, polttimia ja lämpölaitoksia tehoalueilla 20 kW... 10 MW. Ariterm:llä on satavuotiset perinteet, jotka luovat pohjan uusille ajatuksille ja halulle olla huipulla luontoystävällisten, tehokkaiden ja toimintavarmojen lämmitysratkaisujen luomisessa.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Ariterm Oy:lle

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

painelaitesuunnitteluun, lämpölaitosten sekä niiden komponenttien tuotekehitykseen.
Tehtävässä vastaat kiinteän polttoaineen lämpölaitosprojektien komponenttien, kuten kattiloiden, polttimien ja siirtolaitteistojen mitoituksesta ja 3D-mallinnuksesta sekä alihankintasuunnittelijoiden ohjauksesta ja valvonnasta. Sidosryhmäyhteistyö ja painelaitelaskenta ovat oleellinen osa osaamistasi.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta tehtävään sopivaa teknistä koulutusta esim. kone- tai energiatekniikasta, vahvaa suunnittelutyökalujen tuntemusta ja hallintaa, määrätietoista ja itseohjautuvaa työotetta sekä kykyä ohjata ja organisoida. Toivomme hakijalta vähintään 5 vuoden aikaisempaa työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta, liittyen mielellään energiateollisuuden laitteisiin.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa yrityksessä.
Muut tiedot
Hae paikkaa 17.6.2018 mennessä täyttämällä hakemus sivuillamme tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Suunnitteluinsinööri". Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!


VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, jyvaskyla@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.06.2018 mennessä.