(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, Pulp Drying
Valmet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Haluatko työskennellä yrityksessä, joka on globaali markkinajohtaja sellu- ja energiateollisuudessa? Tai kokea tunteen, kun jalkapallokentän kokoinen kone herää eloon? Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle työtä. Sellun kuivaus (Pulp Drying) -teknologiamme kehittää, myy ja toimittaa laitteita sellutehtaiden kuivausosastoille maailmanlaajuisesti. Toimitusprojektit laajuuksineen vaihtelevat uusien kokonaisten laitosten ”avaimet käteen” toimituksista ja vanhojen laitosten osittaisista uusinnoista aina yksittäisiin laitetoimituksiin. Arkkileikkurin suunnitteluryhmämme vastaa sellun kuivauskoneen arkkileikkureiden suunnittelusta, toimituksista ja kehityksestä.

Haemme nyt matkustushalukasta ja idearikasta suunnitteluinsinööriä Pulp Drying -teknologian arkkileikkuriryhmään.

Tehtäväsi suunnitteluinsinöörinä painottuvat arkkileikkureiden suunnitteluun, käyttöönottoon ja ongelmien ratkaisuun. Lisäksi pääset haastamaan osaamistasi tuotekehityksessä sekä esikokoonpanojen että alihankkijaverkostojen valvonnassa.

Edellytykset:

Jos omaat seuraavia osaamisia ja asennetta, saatat olla hakemamme henkilö:
- Olet koulutukseltasi koneinsinööri (DI/AMK) tai sinulla on vastaavat tiedot. Sellu-, kartonki- tai paperikonelinjojen laitetuntemus on sinulle eduksi.
- Hallitset 3D-suunnitteluohjelmistoja (Catia, SolidWorks) ja sinulla on AutoCad hallussa
- Olet halukas matkustamaan työssäsi
- Sinulla on aktiivinen asenne, jolla selviät ongelmista ja teet mieluusti yhteistyötä
- Olet luonteeltasi teknisesti utelias erilaisten ratkaisujen ja niiden käytäntöön soveltamisen suhteen.
- Englanti työkielenä onnistuu ja eduksesi on muu kielitaito

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Tukenasi on 12 000 ammattilaista ympäri maailman. Meillä kohtaavat parhaat kyvyt ja meitä yhdistää tunne, että olemme saavuttaneet yhdessä jotain hienoa – se tunne, kun kaikki toimii yhteen! Olemme sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä, haluathan olla kanssamme parantamassa sitä?

Lisätietoja:

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Janne Suonperältä, kuivauskoneyksikön teknologiavastaava, p. 040-527 9459, janne.suonpera@valmet.com

Hae osaksi huipputiimiämme täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 25.2.2018. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet on savuton työpaikka.