(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, Prosessisimulointi
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Työnkuvasi

Haemme Genaration -divisioonan Engineering & Projects -yksikköön suunnitteluinsinööriä. Toimit mallinnus- ja simulointiosastolla prosessisimulointiin liittyvissä projekteissa. Tehtävänäsi on simulaattorien ohjelmistojen ja laitteistojen kehittäminen, suunnittelu, toteutus ja testaus. Osallistut myös simulointityökalujen ja palveluiden markkinointiin, myyntiin ja asiakkaiden tukeen. Tarkempi työnkuvasi sovitaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti. Työnkuvasi voi painottua simulaattorijärjestelmien ml. simulointipalvelimien ja niiden ohjelmiston, emuloitujen automaatiojärjestelmien ja valvomon järjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon tai prosessien sekä automaatio- ja sähköjärjestelmän mallintamiseen Apros -ohjelmistolla. 

Tarjoamme sinulle

Laajassa ja mielenkiintoisessa tehtäväkentässä pääset kehittämään tulevaisuuden prosessisimulaattoreita Aprosin ja muiden simulointialueen tuotteidemme pohjalta. Saat kokemusta prosessisimuloinnin ratkaisuista, jotka palvelevat ydinvoimalaitosten suunnittelua, sekä projekteja ja koulutusta. Pääset työskentelemään osana innovatiivista prosessisimuloinnin ammattilaisten muodostamaa tiimiä ja yhdessä kotimaisten sekä kansainvälisten asiakkaidemme, toimittajiemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimimme modernissa ja kansainvälisessä ympäristössä uusissa toimitiloissamme Keilalahden campuksella Espoossa. Tarjoamme sinulle inspiroivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään osaamistasi taipumuksiesi mukaan niin ydinvoimalaitosten suunnittelun, käytön- ja kunnossapidon kuin innovaatioiden kaupallistamisen ja kansainvälisen tuote- ja palveluliiketoiminnan viitekehyksessä. 

Odotamme sinulta

Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa energiatekniikan, automaatiotekniikan, prosessitekniikan tai teknillisen fysiikan alueelta. Tehtävässä tulee hallita prosessisimulointimenetelmiä, prosessitekniikkaa, termohydrauliikkaa ja automaatiotekniikkaa. Hakijalla tulee olla valmiuksia omaksua ja ymmärtää ydinvoimalaitoksen prosessin sekä automaatio- ja sähköjärjestelmien muodostaman kokonaisuuden toimintaa. Kokemus Apros-ohjelmistolla tai muilla vastaavilla simulointiohjelmistoilla toteutetuista projekteista katsotaan eduksi.

Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, hyvää yhteistyökykyä ja järjestelmällistä työtapaa. Edellytämme myös teknisten asioiden hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä suomeksi ja englanniksi. Toivomme hakijalta kykyä ja halua toimia asiakkaiden kanssa teknillisenä tukena sekä markkinoinnin ja myynnin tukitehtävissä. 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 21.3.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Olli Viljakainen puh. +358 40 5369168 tai sähköpostitse olli.viljakainen(at)fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.