(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, Painelaitteet
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Suunnitteluinsinööri, Painelaitteet

Haemme suunnitteluinsinööriä Valmetin Pulp & Energy –liiketoiminnan Engineering –organisaatioon kattilasuunnitteluosastolle. Osasto vastaa sooda- ja voimakattiloiden ja kattilauusintojen painerunkojen suunnittelusta ja lisäksi osastolle kuuluu kattilalaitteiden suunnittelu.

Suunnitteluinsinöörin tehtävät painottuvat painelaitesuunnitteluun.  Myynti- ja toimitusprojekteissa vastaat lujuusteknisestä mitoituksesta eri painelaitesäädösten ja standardien mukaisesti. Myös materiaalien ja tilausten tekniset määrittelyt ovat osa tehtävänkuvaasi sekä painelaitesuunnitelmien hyväksyttäminen eri tarkastuslaitoksilla.

Toimit projekteissa erittäin tärkeässä roolissa painelaitesuunnittelun tukena ja ohjaajana oman -ja alihankinnassa tehtävän suunnittelun osalta.

Edellytykset:

Toivomme, että sinulla on insinööritutkinto koneensuunnittelun alalta ja suunnittelukokemusta 1-3 vuotta. Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee hyvä suunnittelujärjestelmien tuntemus (SolidWorks, AutoCAD ja PMDS). Kokemus lujuuslaskennasta ja painelaitteista katsotaan sinulle eduksi. Kansainvälisessä työympäristössä kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. 

Olet kiinnostunut painelaitealan kehityksen seurannasta ja sinulla on halua oman asiantuntemuksesi syventämiseen.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö  Jukka Ylitalo, p. 040-5524480.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 07.01.2020. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.