(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, Metos Oy Ab
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Euroopan johtavaan ammattikeittiölaitteiden valmistajaryhmään kuuluva asiakkaamme, Metos Oy Ab, etsii nyt Suunnitteluinsinööriä tuotteiden ylläpitotiimiinsä Keravalle. Suunnitteluinsinöörinä olet mukana projekteissa kehittämässä laadultaan ja valmistuskustannuksiltaan kilpailukykyisiä tuotteita ja parannat laitteiden käytettävyyttä. Metoksen työntekijänä pääset nauttimaan monipuolisesta tehtävänkuvasta, avoimesta ja rennosta työskentelyilmapiiristä sekä mahdollisuudesta kehittyä osaajaksi raudanlujien ammattilaisten seurassa. Jos omaat soveltuvan tekniikan alan korkeakoulututkinnon ja työskentelet tehokkaasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin, tämä työtehtävä voi olla juuri sinua varten! Haethan pikimmiten, sillä täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Metoksen Suunnitteluinsinöörinä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Tulet osaksi n. 15 hengen ylläpito- ja tuotekehitystiimiä, joka vastaa tuotannon laitteiden laadukkuudesta ja niiden kehittämisestä. Työ on projektiluontoista ja teet mekaniikkasuunnittelua yhteistyössä tuotannon työntekijöiden kanssa sekä ylläpidät, korjaat ja kehität jo olemassa olevia laitteita. Työ sisältää myös testausta, valmistuskuvien tekemistä (CAD-ohjelmisto), tulosten analysointia sekä dokumentointia projektien eri vaiheissa. Tehtävänkuva muokkautuu hakijan osaamisen mukaan, joten tehtävä sopii hyvin niin vastavalmistuneelle kuin kokeneemmallekin insinöörille.

Tarjoamme


* Monipuolisen ja omaa kehitystä tukevan työnkuvan kansainvälisessä yrityksessä
* Ison talon hyvät työsuhde-edut
* Rennon ja avoimen työskentely-ympäristön sekä mukavat työtoverit
* Kattavan perehdytysohjelman asiantuntijoiden opastamana

TYÖNKUVA

* Jo olemassa olevien laitteiden ja tuotteiden kehittäminen, muuttaminen ja korjaaminen
* Projektien mekaaninen suunnittelu ja tuotteiden valmistuskuvien tekeminen (CAD-ohjelmistot)
* Tuotteiden testaukseen osallistuminen, tulosten analysointi ja dokumentointi projektien eri vaiheissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto, AMK/DI (esim. Konetekniikan insinööri, Mekaniikkainsinööri, Automaatioinsinööri ym.)
* Hyvä suomen ja englannin kielen taito (tulee ymmärtää englanninkielisiä ohjelmistoja)
* CAD-ohjelmistojen ja järjestelmien toiminnan tuntemusta (2D, 3D ja PDM-järjestelmät)


Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä sekä esimerkiksi AutoDesk-Inventor CAD-ohjelmiston tuntemus.

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökyinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava
* Järjestelmällinen
* Itsenäiseen työhön kykenevä
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: 13.01.2020
* Kesto: Määräaikainen, 12.01.2021 saakka (jatko mahdollinen)
* Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5 h / viikko
* Sijainti: Ahjonkaarre 1, 04220, Kerava
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Metos Oy AB:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Metos Oy AB valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Metoksen kehitys perustuu asiakkaiden kokonaisvaltaisen liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.