(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, liikennesuunnitteluyksikköön
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Suunnitteluinsinööri, liikennesuunnitteluyksikköön

Työavain 4-181-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 19.12.2018 kello 15:45
Kaupunkisuunnittelukeskus , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Kaupunkisuunnittelukeskuksen liikennesuunnitteluyksikkö vastaa liikennejärjestelmäsuunnittelusta, kaavoituksen liikennesuunnittelusta ja liikenneselvityksistä, liikenteen ympäristövaikutusten arvioinnista sekä liikenteen tutkimuksista ja ennusteista. Suunnitteluinsinöörin tehtävät koostuvat pääasiassa asemakaavoitukseen liittyvästä liikennesuunnittelusta, katujen ja muiden väylien alustavasta suunnittelusta sekä erilaisten konsulttitöiden ohjauksesta. Työ alkaa tammikuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta maankäytön liikennesuunnittelusta, MicroStation-suunnitteluohjelmiston ja muiden piirtämisohjelmistojen hallintaa sekä hyvää yhteistyötaitoa ja oma-aloitteellisuutta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3683,46€/kk (+mahd. työkokemuslisä)
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / viikko


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Liikennesuunnittelupäällikkö Markku Antinoja
050 344 8046

Suunnittelupäällikkö Tarja Pennanen
046 877 3002