(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri (Laitossuunnittelu)
Valmet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Haemme suunnitteluinsinööriä Valmet Technologies Oy:n Pulp & Energy –liiketoiminnan laitossuunnitteluosastolle. Osasto vastaa kattilalaitostoimitusten tuotemäärittelystä layout-suunnittelun osalta sekä myynti- että toteutusprojekteissa. Lisäksi vastuualueeseen kuuluu putkistojen ja prosessikanavistojen suunnittelu ja niiden koordinointi.

Suunnittelemme kattilalaitosten layout-ratkaisut läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa sekä tuotamme lähtötietoaineistoa lukuisille muille suunnittelun osa-alueille. Suunnitteluinsinöörinä toimit myynti- ja toteutusprojekteissa.

Tehtävän sisältö:
- Kattila- ja kaasutuslaitosten layout-suunnittelu.
- Ilma- ja savukaasujärjestelmien perussuunnittelu sekä toteutussuunnittelun ohjaus ja valvonta.
- Kanavajärjestelmiin liittyvien osien ja komponenttien hankinta yhdessä hankintatoimen kanssa.

Edellytykset:

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä aiempaa suunnittelukokemusta layout-suunnittelun alueelta (prosessilaitokset). Kokemusta 3D-suunnitteluohjelmien käytöstä. Kokemus AVEVA PDMS-ohjelmasta on eduksi.

Koska työkielemme on pääasiassa englanti, tulet toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja kiinnostusta opetella myös uusia järjestelmiä.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Tapio Teivas, p. 040 555 8676.

Hae näitä paikkoja täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 21.2.2018. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.