(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, Konetekniikka
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Työnkuvasi

Haemme osaajia suunnitteluinsinöörin tehtäviin Loviisan voimalaitoksen kone- ja prosessitekniseen suunnittelujaokseen, voimalaitoksen putkistojen ja laitteiden korjaus- ja muutossuunnitteluun sekä erikseen määriteltäviin projektitehtäviin. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia suunnittelutehtäviä ydinvoimalaitoksellamme. Saat myös kattavan peruskoulutuksen laitoksemme toimintaan, perehdytyksen työtehtäviisi sekä mahdollisuuksia ammattitaitosi ja osaamisesi kehittämiseen. Tehtävät määräytyvät valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Arvostamme erityisesti kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuusympäristössä. Luonteeltasi olet pitkäjänteinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Edellytämme lisäksi hyvää suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 1.4.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Puhakka: +358 40 182 3069, harri.puhakka@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.