(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, kokoaikainen, Profinntec Oy, Tampere
Profinntec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Haluatko päästä tekemään suunnittelutyötä käytännönläheisissä ja mielenkiintoisissa projekteissa? Löytyykö sinulta ongelmanratkaisukykyä ja kiinnostusta viedä projektit maaliin? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Profinntec Oy:lle suunnitteluinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt Studentworkin kautta asiakkaalle.

Suunnitteluinsinöörin tehtävässä toimit laite- sekä laitossuunnittelun parissa. Pääset tekemään suunnittelua esimerkiksi prosessilaitoksien paine- ja prosessilaitteisiin, teräs- ja levyrakenteisiin, sekä tekemään laitosten layouteja. Työsi teet osana Profinntecin asiakkaiden organisaatioita ja pääsetkin työskentelemään kiinnostavien projektien parissa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua tuotekehitysprojekteihin, joissa ratkot esiin nousevia ongelmia päivittäisissä työtehtävissä. Tehtävä sopii henkilölle, joka on valmistuttuaan tehnyt muutaman vuoden vastaavia työtehtäviä tai vastavalmistuneelle, jolla on parin vuoden työkokemus konepajatyöskentelystä.

Profinntecin liikeideana on tuottaa asiakaslähtöisiä korkeatasoisia suunnittelu- ja projektipalveluja. Palvelujen tuottamisen mahdollistaa ammattitaitoinen henkilökunta, kokenut henkilökunta ja ajanmukaiset työvälineet. Profinntec on keskittynyt toimimaan koneensuunnittelun alalla. Lue lisää: https://profinntec.com/

Pääasialliset tehtävät

 • Laitesuunnittelu

 • Laitossuunnittelu

 • Ongelmanratkaisu sekä tuotekehitys

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa korkeakoulutusta, esimerkiksi konetekniikka (Insinööri / DI)

 • Kokemusta 3D-suunnittelujärjestelmästä opintojen tai työn kautta (esim. SolidWorks)

 • Lujuusopin ja materiaalitekniikan perusteiden hallintaa

 • Office -ohjelmien osaamista

 • Tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi suunnitteluinsinöörin tehtävissä

 • Mielenkiintoisia projekteja erilaisissa asiakasyrityksissä

 • Vaihtelevia työtehtäviä

 • Hyvän perehdytyksen

 • Joustavan työympäristön

 • Työyhteisön, jossa kehittymistäsi tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.02.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).


Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.