(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, kokoaikainen, Marinetek Oy, Helsinki
Marinetek Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisten ja merkityksellisten suunnitteluprojektien parissa kansainvälisessä yrityksessä? Omaatko kehittymishaluisen asenteen ja intoa suunnittelutyötä kohtaan? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme suunnitteluinsinööri Marinetek Oy:lle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Marinetek Oy:lle suunnitteluinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllisymään Marinetekille Studentworkin kautta.

Suunnitteluinsinöörin tehtävässä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin ja monipuolisiin projekteihin liittyen satamien, laiturien ja muiden kelluvien ratkaisujen suunnitteluun. Tulet osallistumaan sekä pienen että suuren mittakaavan projekteihin osana projektitiimiä, vastuu projekteissa lisääntyy kokemuksen ja osaamisen kehittymisen myötä. Pääsääntöisesti työtehtävät tulevat keskittymään tuotteiden suunnitteluun, valmistuskuvien tekemiseen ja satamien lay-out piirrustusten suunnitteluun. Suunnittelu toteutetaan pääsääntöisesti SolidWorks-suunnitteluohjelman avulla. Voit olla vielä urasi alkuvaiheen suunnittelija tai jo kokeneempi tekijä, sillä Marinetekin osaava suunnittelutiimi perehdyttää sinut tehtäviisi!
 

Marinetek on kansainvälisesti arvostettu tuotemerkki maailmanluokan venesatamien sekä kehittyneiden kelluvien ratkaisujen konseptisuunnittelijana ja toimittajana.

Marinetek tarjoaa asiakkailleen asiantuntemusta ja avaimet käteen -palveluita satamien suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta aina kunnossapitoon sekä vanhojen satamien modernisointiin. Marinetekin kotimainen tytäryhtiö Marinetek Marinas Oy on tuotteistanut New Port -pienvenesatamakonseptin, joka tarjoaa valmiin venesatamaratkaisun kaikkilla palveluilla.

Yhtiöllä on toimintaa 45 maassa ja valmistusta 12 maassa. Marinetek on toimittanut yli 2000 satamaa 35 maahan. Viimeisimpänä Marinetek on laajentanut toimintaansa Aasiassa ja palveluita on saatavilla Kaakkois-Aasiassa mm. Kiinassa, Koreassa, Thaimaassa ja Intiassa.

Lue lisää: https://www.marinetek.fi/homepage-3/konserniesittely/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Satamien, laitureiden ja muiden kelluvien ratkaisujen suunnittelu
  • Tuotteiden suunnittelu, yksittäisten osien suunnittelu, valmistuskuvien tekeminen ja satamien lay-out piirrustusten suunnittelu

Odotamme sinulta

  • Valmistuneita tai loppuvaiheen insinööriopintoja (AMK tai DI)
  • Osaamista 3D- ja 2D-suunnitteluohjelmista (SolidWorksin osaaminen nähdään vahvasti eduksi)
  • Suomen ja englannin kielen osaamista
  • Työkokemukset suunnitteluun liittyen nähdään eduksi

Tarjoamme sinulle​​​​​

  • Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella alalla myös kansainvälisesti
  • Monipuolisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää laaja-alaisesti suunnitteluosaamista
  • Työyhteisön, jossa on äärimmäisen viihtyisä työskennellä


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.2.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.