(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, kokoaikainen, Caverion Industria Oy, Kokkola
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021
Onko sinulla hyvät Solidworks-taidot ja etsit itsellesi mielenkiintoisia suunnittelun tehtäviä? Oletko seurallinen ja tiimityötaitoinen persoona ja pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Caverion Industria Oy:lle, suunnitteluinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Kokkolaan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Caverion Industria Oy:lle. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suunnitteluinsinöörin tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin mekaniikkasuunnittelun työtehtäviin Kokkolan suurteollisuusalueella. Työhön kuuluu lisäksi aktiivinen yhteydenpito sidosryhmien kanssa ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Tehtävä sopii henkilölle, jolla on insinöörin tutkinto, Solidworks-osaamista sekä valmiudet Vertex-ohjelmiston käyttöön. Olet seurallinen ja päättäväinen persoona ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. He turvaavat teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille Caverion luo turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Caverion on suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa heillä työskentelee reilut 5 000 työcaveria ja maailmalla 11 000 työcaveria lisää yhteensä 11 eri maassa.
Lue lisää: www.caverion.fi

Pääasialliset tehtävät
 • Raskaan ajoneuvon suunnittelu- ja mallinnustehtävät
 • Teräsrakennesuunnittelu 
 • Dokumentoinnin tehtävät
Odotamme sinulta
 • Insinöörin tutkintoa
 • Hyviä Solidworks-taitoja
 • Valmiuksia Vertex-ohjelmiston käyttöön
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • Tarkkaa ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta
 • Ohjelmistojen käyttökielen englannin osaaminen on tarpeellista
Tarjoamme sinulle
 • Työpaikan suurella ja tunnetulla työnantajalla
 • Mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 7.2.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.
Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.
Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!