(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, Kankaanpää
Oucons Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Comatec Groupin liiketoiminnan kasvaessa etsimme Kankaanpäähän

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ / MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Etsimme joukkoomme ratkaisuhenkistä ja ammattitaitoista sunnitteluinsinööriä / mekaniikkasuunnittelijaa monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Työtehtäväsi koostuvat erilaisten tuotantokoneiden ja -laitteiden suunnittelutehtävistä toimistollamme tai asiakkaalla. Tehtävässäsi ensisijaisina työkaluina ovat nykyaikaiset 3D-suunnitteluohjelmistot (esim. Inventor, SolidWorks) sekä PDM-järjestelmät. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo kokenut suunnittelun ammattilainen. Tehtäväkenttäsi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • kokemusta koneiden ja laitteiden suunnittelutyöstä
  • oma-aloitteisuutta
  • kykyä ja halua oppia nopeasti uutta sekä kehittyä ammattilaisena


Positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne, aktiivinen työote sekä kyky hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia ovat avaimia tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Englannin kielen hyvä hallinta ja muu kielitaito on myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden työskennellä eturivin arvostettujen asiakkaiden mielenkiintoisten suunnitteluprojektien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Ota haaste vastaan alansa johtavan insinööritoimiston palveluksessa!

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 6.11.2020 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.