(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri (Kankaanpää)
Oucons Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Comatec Groupin liiketoiminnan kasvaessa etsimme Kankaanpäähän

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Etsimme joukkoomme ratkaisuhenkistä ja ammattitaitoista mekaniikkasuunnittelijaa monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Työtehtäväsi koostuvat erilaisten tuotantokoneiden ja -laitteiden suunnittelutehtävistä toimistollamme tai asiakkaalla. Tehtävässäsi ensisijaisina työkaluina ovat nykyaikaiset 3D-suunnitteluohjelmistot (esim. SolidWorks, Creo, Catia, NX) sekä PDM- järjestelmät. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo kokenut suunnittelun ammattilainen. Tehtäväkenttäsi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • kokemusta koneiden ja laitteiden suunnittelutyöstä
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta
  • kykyä ja halua oppia nopeasti uutta sekä kehittyä ammattilaisena

Positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne, aktiivinen työote sekä kyky hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia ovat avaimia tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Englanninkielen hyvä hallinta on minimivaatimus, muu kielitaito on myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden työskennellä eturivin arvostettujen asiakkaiden mielenkiintoisten suunnitteluprojektien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Ota haaste vastaan alansa johtavan insinööritoimiston palveluksessa!

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 2.9.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Hämäläinen, puh. 040 588 9348 tai toni.hamalainen@oucons.fi