(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri Kangasalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kansainvälisestikin merkittävä korkean tason valomainoksiin erikoistunut toimija, etsimme heille nyt

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ KANGASALLE

Toivomme hakijoilta kone- ja metallialan AMK-tutkintoa, tuntemusta ohutlevysuunnittelusta sekä kokemusta 3D-mallinnuksesta ja kuvanlukutaitoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen taitoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu alumiinirakenteiden suunnittelua.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän työilmapiirin sekä mielenkiintoisia työtehtäviä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa. Työtehtävä on vakituinen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Suunnitteluinsinööri Kangasalle. Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Henri Kiiskilä p. 040 455 2130 tai henri.kiiskila@temp-team.fi.