(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELUINSINÖÖRI, Jyväskylä
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
JKL Mechanics on mekaanista suunnittelua ja tuotekehitystä tekevä insinööritoimisto. Asiakkaitamme ovat teollisuuden eri alojen yritykset metsä-, konepaja- ja energiateollisuudessa. Painopistealueitamme suunnittelussa ovat kuljettimet ja materiaalinkäsittelylaitteet, hydrauliikka, ohutlevymekaniikka sekä lujuuslaskenta. Toimipisteemme löytyvät Jyväskylästä ja Oulun alueelta Kempeleestä. Työntekijöitä meillä on noin 20.

 

Haemme JKL Mechanics Oy:lle 

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Jyväskylään.

Tehtäviisi kuuluu mm kuljettimien, materiaalinkäsittelylaitteiden, siilojen, paperiteollisuuden koneiden, teräsrakenteiden ja hoitotasojen suunnittelua. Voit olla urasi alussa oleva vastavalmistunut, sillä tehtävissä tukenasi on vanhempi suunnittelija, mutta teet työtäsi pääosin kuitenkin itsenäisesti. Mikäli olet kokeneempi ammattilainen, katsomme työnkuvan kokemuksesi mukaiseksi, jolloin pääset hyödyntämään työssäsi aiemmin oppimaasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
-  soveltuvaa teknistä koulutusta (teknikko, insinööri, DI), mieluiten konstruktiotekniikan puolelta
-  Solidworks tai Inventor osaamista
-  huolellisuutta ja tarkkuutta
-  järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta
-  reipasta ja työteliästä asennetta

Eduksi katsomme:

-  muutaman vuoden suunnittelukokemuksen
-  kokemuksen voimansiirron komponenteista (vaihdemoottorit, ketjukäytöt, laakeroinnit)
-  materiaalinkäsittelylaitteiden tuntemuksen
-  kokemuksen ohutlevysuunnittelusta
-  kokemuksen hydrauliikasta

Tarjoamme tueksesi mukavan työyhteisön, hyvän perehdytyksen, mielenkiintoisia haasteita sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. 
Kerro meille, miksi olisit soveltuva kyseiseen tehtävään ja muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelon ja palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi! 

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi  viimeistään 27.5.2019 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.