(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri, Joros Oy
Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Kiinnostaisiko työ mielenkiintoisissa suunnittelutehtävissä, kansainvälisten asiakkaiden parissa? Haluaisitko työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa ei pelätä satsata tulevaisuuteen? Mikäli vastasit kyllä, hae suunnitteluinsinööriksi Jorokselle Punkaharjulle!

Joros Oy on vuonna 1983 perustettu metallialan yritys, joka työllistää noin 70 erityisalojen ammattilaista 5000m² nykyaikaisissa tuotantotiloissa. Yritys on erikoistunut ohutseinäisten putkien jatkojalostukseen - etenkin putkentaivutukseen. Joros Oy tunnetaan mm. erilaisten huvivenevarusteiden (kaiteet, portaat, kahvat yms.) valmistajana, mutta tänä päivänä se toimii yhteistyökumppanina useiden eri teollisuudenalojen yrityksille. Liikevaihto n. 10 milj. €. Katso lisää: www.joros.fi

Suunnitteluinsinöörinä työskentelet vaativissa kone- ja mekaniikkasuunnittelutehtävissä osana ammattitaitoista suunnittelutiimiä. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa vastaten omista projekteistasi ja tarjouslaskennasta. Hyvin kokeneen osaajan kanssa voidaan keskustella mahdollisuudesta vastata tuotekehityspuolesta laajemminkin.

Työ sisältää matkustamista Suomessa ja ulkomailla arviolta muutama kymmenen päivää vuodessa. 

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Konetekniikan insinööri tai DI), sekä kokemusta tarjouslaskennasta ym. vastuullisista tehtävistä asiakasrajapinnassa. Tarjousten laskennassa ja suunnittelutyössä metalliteollisuuden valmistusprosessien tuntemuksesta on suuresti hyötyä. 

Työskentelet asiakaslähtöisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Myös myyntihenkisyys on asiakastyössä, messuilla ym. tapahtumissa tarpeen.

Joroksen asiakkaiden ollessa sekä kotimaisia että ulkomaisia, edellytämme sujuvan suomen kielen osaamisen lisäksi englannin kielen osaamista. Lisäksi toivomme 3D-suunnitteluohjelmien olevan sinulle tuttuja. Kone- ja mekaniikkasuunnittelusta sinulla voi olla kokemusta joko koulutuksen tai työelämän kautta.

 

Joros Oy tarjoaa työntekijälleen mielenkiintoiset tehtävät osaavassa, rennossa porukassa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa kasvavassa yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemus palkkatoiveineen Linnanväen hakulomakkeella. Hakuprosessia hoitaa Henkilöstöpalvelu Linnanväki – HAKU VAIN LINNANVÄEN KAUTTA.

Aloitus mahdollisimman pian/sovittaessa.

Lisätietoja antaa Kaisa Luukkanen, (rekrytointiasiantuntija) puh. 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi tai Joros Oy:ltä Toni Pesonen, (toimitusjohtaja) puh. 0505 945 035 ja Markus Silfverberg (Chairman of the board) puh. 040 900 4265.