Suunnitteluinsinööri Expeconille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019
Etsimme nyt suunnitteluinsinööriä Expecon Oy:lle kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tämä tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden uransa alussa olevalle rakennesuunnittelijalle päästä oppimaan ja kehittymään oman alansa ammattilaiseksi! Expeconin tiimi koostuu muista nuorista ammattilaisista, jotka ovat kasvaneet yrityksen sisällä kokeneempien, pitkän uran alalta omaavien ammattilaisten opastuksella, joten tehtävä tarjoaa erinomaiset kehittymismahdollisuudet. Jos kiinnostuit paikasta, hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista suunnitteluinsinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Expecon Oy:llä.
TYÖNKUVA
Suunnitteluinsinöörin roolissa tulet työskentelemään korjausrakentamis- ja uudisrakentamishankkeiden parissa kokeneempien insinöörien kanssa. Säännöllisiin työtehtäviisi kuuluu 2D-suunnittelua ja -piirtämistä, 3D-mallinnusta sekä lujuuslaskentaa. Suunnitteluinsinöörinä tulet kiertämään työmailla muun muassa tekemässä mittaus- ja kuvaustöitä. Kokemuksen karttuessa osallistut myös suunnittelu- ja projektikokouksiin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on rakennusinsinöörin (AMK/DI) AutoCADin käyttö täytyy olla tuttua. Aiempi kokemus Revitin käytöstä katsotaan eduksi, mutta sinulla voi myös olla kokemusta muiden mallinnusohjelmien käytöstä. Kaikki aikaisemmat kesätyöt ja harjoittelut suunnittelutehtävistä sekä muu kokemus työmaalta ovat eduksesi, joten mainitse ne hakemuksessasi. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa sekä yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Vaihtoehtoisesti koulutus voi olla myös rakennusmestari tai suunnitteluassistentti, jolloin AutoCAD ja Revit-osaaminen ja -kokemus ovat välttämättömiä.

Hakijalta edellytetään


* Soveltuvaa rakennustekniikan koulutusta (AMK/DI), vaihtoehtoisesti rakennusmestarin/suunnitteluassistentin tutkinto, jolloin toimenkuva on hieman erilainen.
* Kokemusta suunnitteluohjelmiston käytöstä (esim. AutoCAD ja/tai Revit)
* Yhteistyökykyä ja oma-aloittesuutta
* Hyvää suomen kielen taitoa


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, mahdollisuus rekrytoitua yritykseen tämän jälkeen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Expecon Oy on pääosin korjausrakentamisen rakennesuunnitteluun, projektinjohtoon, rakennuttamiseen ja valvontaan erikoistunut yritys.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1239239
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki