(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019
Etsimme nyt kokoaikaista suunnitteluinsinööriä asiakasyrityksellemme Howden Turbo Fans Oy:lle Espooseen! Mikäli kansainvälisessä ympäristössä ja kehittyvässä toimenkuvassa työskentely kiinnostaa, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista suunnitteluinsinööriä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Howden Turbo Fans.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisesti erilaisten teollisten tuotteiden rakenteiden ja kokonaisuuksien parissa. Tehtävissäsi tulet hyödyntämään erityisesti Creo-suunnitteluohjelmaa sekä MS Officea.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Tuotemallien ja -ohjeiden käyttö sekä ylläpitäminen
* Projektitiedosto-työkalun käyttö ja kehittäminen
* Asiakirjojen tuottaminen, läpikäyminen sekä pätevyyden tarkistaminen
* Myynnin tukeminen suunnitteluvaiheessa
*Tuotteiden arvoketjun tukeminen aina määrittely- ja valmistustehtävistä tilauksiin ja jälkimarkkinapalveluihin saakka


Tulet työskentelemään tehtävissäsi osana noin 5-6 henkilön tiimiä. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu tiivistä yhteistyötä myynnin, hankinnan sekä teknikkojen kanssa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa vastuualueitasi ja kehittää omaa toimenkuvaasi sekä keskustella jatkosta määräaikaisuuden jälkeen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulutausta, esimerkiksi kone- tai mekaniikkasuunnittelun parista. Voit olla vastavalmistunut tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt kokeneempi tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää osaamista CAD-ohjelmiston parista sekä Creo-suunnitteluohjelmistosta. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksesi. Työskentelet tehokkaasti niin osana tiimiä kuin itsenäisestikin, etkä pelkää muuttuvia tilanteita tai paineen alla toimimista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (DI/AMK)
* Hyvä osaaminen CAD-ohjelmistosta sekä Creo-suunnitteluohjelmistosta
* Osaamista MS Office-ohjelmistosta, erityisesti Excelistä
* Yhteistyökykyinen asenne sekä kyky työskennellä myös itsenäisesti
* Kyky ratkaista ongelmia sekä tehdä päätöksiä
* Hyvät kommunikaatiotaidot englanniksi sekä suomeksi


Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus prosessiteollisuuden tuotteista, vaativista asiakasprojekteista sekä ohjelmoinnista (esim. VBA).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vuoden 2019 loppuun asti, jatkosta mahdollisuus keskustella työsuhteen aikana

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Howden Turbo Fans toimittaa tuotteita teollisuuden prosessien pariin. Yritys on kuulunut osaksi kansainvälistä Howden Groupia vuodesta 2013 saakka. Heidän toimintaansa Espoossa sisältyy esimerkiksi tuotteiden ja brändin hallintaa, tuotekehitystä ja optimointia, tuotemyyntiä sekä jälkimarkkinointia. Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoon Karamalmilla erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.