(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri Espooseen Howden Turbo Fans Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020
Etsimme nyt kokoaikaista suunnitteluinsinööriä asiakasyrityksellemme Howden Turbo Fans Oy:lle Espooseen! Mikäli kansainvälisessä ympäristössä ja kehittyvässä toimenkuvassa työskentely kiinnostaa, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista suunnitteluinsinööriä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Howden Turbo Fans.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisesti erilaisten teollisten tuotteiden rakenteiden ja kokonaisuuksien parissa. Tehtävissäsi tulet hyödyntämään erityisesti Creo-suunnitteluohjelmaa sekä MS Officea.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Tuotemallien ja -ohjeiden käyttö sekä ylläpitäminen
* Projektitiedosto-työkalun käyttö ja kehittäminen
* Asiakirjojen tuottaminen, läpikäyminen sekä pätevyyden tarkistaminen
* Myynnin tukeminen suunnitteluvaiheessa
* Tuotteiden arvoketjun tukeminen aina määrittely- ja valmistustehtävistä tilauksiin ja jälkimarkkinapalveluihin saakka


Tulet työskentelemään tehtävissäsi osana noin 5-6 henkilön tiimiä. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu tiivistä yhteistyötä myynnin, hankinnan sekä teknikkojen kanssa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa vastuualueitasi ja kehittää omaa toimenkuvaasi sekä keskustella jatkosta määräaikaisuuden jälkeen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulutausta, esimerkiksi kone- tai mekaniikkasuunnittelun parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää osaamista CAD-ohjelmiston parista sekä vähintään perustetasoista osaamista Creo-suunnitteluohjelmistosta. Lisäksi toivomme, että olet ehtinyt jo kerryttää jonkin verran aikaisempaa työkokemusta suunnittelutehtävien parista.

Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksesi. Työskentelet tehokkaasti niin osana tiimiä kuin itsenäisestikin, etkä pelkää muuttuvia tilanteita tai paineen alla toimimista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (DI/AMK)
* Hyvä osaaminen CAD-ohjelmistosta sekä vähintään perustetasoinen osaaminen Creo-suunnitteluohjelmistosta
* Osaamista MS Office-ohjelmistosta, erityisesti Excelistä
* Yhteistyökykyinen asenne sekä kyky työskennellä myös itsenäisesti
* Kyky ratkaista ongelmia sekä tehdä päätöksiä
* Hyvät kommunikaatiotaidot englanniksi sekä suomeksi


Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus prosessiteollisuuden tuotteista, vaativista asiakasprojekteista sekä ohjelmoinnista (esim. VBA).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Espoo
MUUTA TIETOA
Howden Turbo Fans toimittaa tuotteita teollisuuden prosessien pariin. Yritys on kuulunut osaksi kansainvälistä Howden Groupia vuodesta 2013 saakka. Heidän toimintaansa Espoossa sisältyy esimerkiksi tuotteiden ja brändin hallintaa, tuotekehitystä ja optimointia, tuotemyyntiä sekä jälkimarkkinointia. Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoon Karamalmilla erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.