(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri asiakkaallemme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Etsimme asiakkaallemme Vaasaan suunnitteluinsinööriä erilaisiin projekteihin sähkön, automaation ja oheislaitteiden parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alaan soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta sähkön, automaation ja oheislaitteiden parista. Etsimme tekijää, joka osaa käyttää joko EPLAN Electric- tai Vertex -suunnitteluohjelmaa.

Tarjolla olevat projektit voivat liittyä muun muassa voimalaitoksiin tai vesivoimaan. Työtä tehdään kansainvälisessä ympäristössä, joten englannin kielen osaaminen on välttämätöntä. Lisäksi odotamme sujuvaa suomen tai ruotsin osaamista. Monipuolisen työnkuvan vuoksi eduksi katsotaan kokemus ja osaaminen joiltakin seuraavilta osa-alueilta:

 

  • Automaatiolaitteet

  • Matalajännite kojeistot ja sähköistysjärjestelmät

  • Keskijännite kojeistot ja suojaukset

  • UPS järjestelmät, tasavirta voimansiirtojärjestelmät, standby generaattorit

  • Prosessien ja järjestelmien kenttälaitteiden käyttöliittymät (sekä mekaaniset että sähköiset)

  • Taajuusmuuttajakäytöt

  • Generaattoreiden synkronointi ja suojaus

Tehtävässä pääset hyödyntämään aikaisempia kokemuksiasi ja kehittämään omaa osaamistasi osana asiantuntevaa tiimiä. Tarjoamme mahdollisuuden sekä itsenäiseen työskentelyyn että osaavan suunnittelutiimin kanssa toimimiseen. Asiakkaallemme työntekijöiden tyytyväisyys on tärkeässä asemassa ja työtä tehdään hyvässä työilmapiirissä.

 

Mikäli etsit uusia suunnittelupuolen haasteita, tarjolla on nyt mahdollisuus päästä osaksi osaavaa porukkaa!

 

Suunnitteluinsinöörin pesti on vakituinen ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaamme kirjoille. Tarkempi aloitusaika sovitaan henkilökohtaisesti, mutta toiveissa on uuteen työhön tarttuminen mahdollisimman pian.

Palkkaus määräytyy valitun henkilön kokemuksen perusteella.

Hae tehtävää jättämällä CV ja hakemus osoitteessa www.adecco.fi. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.3.2019. Lisätietoja voit kysyä Adecco Vaasan henkilöstökonsultilta Pauliina Rintalalta (pauliina.rintala@adecco.fi / 040 149 5197).