(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri ANDRITZ Oy:lle Varkauteen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 

Työn kuvaus:
Rekrytoimme asiakkaallemme ANDRITZ Oy:lle Suunnitteluinsinöörin
vakituiseen työsuhteeseen Recovery and Power -divisioonaan Varkauteen soodakattiloiden korkeapaine- ja prosessiputkistojen suunnitteluun.
 
Sinulla on soveltuva tekninen tutkinto (esim. DI tai insinööri) kone- tai energiatekniikasta, jonka lisäksi odotamme sinulta:
- työkokemusta ensisijaisesti kattilalaitos-, putkisto-, ja painelaitesuunnittelusta, muu suunnittelukokemus otetaan huomioon,
- 2D- ja 3D-suunnitteluosaamista (Esim. PDMS:n ja AutoCAD),
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia,
- englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista sekä
- ajoittaista matkustusvalmiutta
 
Voit olla jo kokenut suunnittelija tai vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus. Etsimme joustavaa ja yhteistyökykyistä työntekijää, jolle on luontevaa toimia ja kommunikoida kansainvälisessä organisaatiossa. Työskentelyotteesi on tarkka ja täsmällinen. Sinulla on riittävästi paineensietokykyä keskittyäksesi annettuihin työtehtäviin myös tiukasti aikataulutetuissa tilanteissa. 
 
Tehtäviisi kuuluu:
Työssäsi vastaat putkiston suunnitteludokumenttien tuottamisesta kansainvälisiin toimitusprojekteihin osana projektiorganisaatiota. Lisäksi toimit asiantuntijana alihankintasuunnittelun valvonnassa. Tarvittaessa osallistut myös toimitus- ja asennusvalvontaan mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.
 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin, vastuullisen ja monipuolisen työn putkistosuunnittelun asiantuntijana, tai mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaksi kansainvälisessä organisaatiossa. Tukenasi tehtävässä toimivat asiantuntevat kollegat.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13-14 HR Consultant Sami Mentula, p. 040 358 2035. Hae tehtävään 6.4.2018 mennessä lähettämällä ansioluettelosi ja saatekirjeesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Suunnitteluinsinööri


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka