(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluinsinööri Andritz Hydrolle Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

ANDRITZ HYDRO is a global supplier of electro-mechanical equipment and services from "water-to-wire" for hydropower plants. ANDRITZ HYDRO is one of the leaders in the world market for hydraulic power generation and elaborates long-living, environmentally friendly and economically efficient solutions for hydraulic power generation. Maintaining the natural environment, mankind, and technology in perfect harmony is an important part of ANDRITZ HYDRO’s corporate culture. https://www.andritz.com/hydro-en

 

 

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt Tampereen tiimimme vahvistukseksi

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

 

 

Tehtävässä suunnittelet vesiturbiineja ja luukkuja ja tuot oman osaamisesi vesivoimalaitosten ja niissä käytettävien koneistojen uudistusprojekteihin. Suunnittelemamme tuotteet ovat vesiturbiinien komponentteja, kuten juoksupyöriä, akseleita ja raskaita levyrakenteita koostuen koneistettavista takeista ja valuista. Projektit toteutetaan pääasiassa kotimaassa, mutta teemme myös tiivistä yhteistyötä maailmanlaajuisesti niin asiakkaiden kuin Andritz Hydron muiden toimipisteiden kanssa. Pääset osaksi monipuolisia suunnitteluprojekteja, joissa saat haastaa itsesi ja kehittää osaamistasi alan ammattilaisena.

 

Etsimämme henkilö on koulutukseltaan kone-/konstruktiotekniikan DI tai insinööri. Ymmärrät koneistettavista tuotteista sekä valmistustekniikoista ja sinulla on hyvä ymmärrys myös lujuuslaskennasta. Osaat ottaa eri valmistustekniikat huomioon suunnittelussa ja innovoit aktiivisesti myös uusia kustannustehokkaita menetelmiä.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vesivoimalaitosten monipuolisissa suunnitteluprojekteissa. Saat ympärillesi alan ammattilaisista koostuvan mukavan tiimin, viihtyisät toimitilat keskeisellä sijainnilla Tampereen keskustassa sekä hyvät työsuhde-edut ja palkkauksen.

 

Mikäli sinä olet uusi suunnittelijamme, haethan paikkaa 22.4.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja rekrytoinnista antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, p. 050 444 4457 sekä tarkemmista työtehtävistä Andritz Hydrolla Markku Leponen, p. 050 073 0013.