Suunnitteluhortonomi, Suunnitteluyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme suunnitteluhortonomia mielenkiintoisiin työtehtäviin suunnittelemaan kasvavaa Espoon kaupunkia. Espoon kaupunki kasvaa ja kehittyy voimakkaasti erityisesti raideliikenteen vaikutusalueella. Suunnitteluhortonomi pääsee monipuolisessa työssään osallistumaan viihtyisän, turvallisen ja toimivan ympäristön luomiseen espoolaisille.

Suunnitteluhortonomi toimii kaupunkitekniikan keskuksen investointien suunnitteluyksikössä. Päätehtävänä on omana suunnitteluna tehtävät puisto- ja viheralueiden suunnitelmat sekä erilaiset asiantuntijatehtävät. Suunnittelutyökaluina on Vectorworks ja AutoCAD -ohjelmistot. Tarvittaessa suunnitteluhortonomi suunnitteluttaa pienempiä puisto- ja viheraluekohteita konsulttityönä. Työtehtävät voivat sisältää myös erilaisia selvitystehtäviä liittyen viher- ja puistoalueiden kehittämiseen. Työ on vuorovaikutteista ja siihen sisältyy asukas- ja sidosryhmäyhteistyötä. Tehtäviin kuuluu myös asukkaiden palautteisiin vastaamista ja päätöksien ja lausuntojen valmistelua.

Kaupunkitekniikan keskus on muuttanut vuoden 2019 alussa Otaniemeen uudistettuihin monitoimityötiloihin. Tarjoamme merkityksellisen työn, nykyaikaiset työvälineet, joustavan työajan, etätyömahdollisuuden, monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä asiantuntevan työyhteisön. Työyhteisössämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Perehdytämme uudet työntekijät tehtäviinsä sekä autamme ja tuemme uuden oppimisessa.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus, Investoinnit, suunnitteluyksikkö

Osoite: Tekniikantie 15, 02150, Espoo.

Työaika: 36 h 45 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Arvostamme kokemusta puisto- ja viheralueiden suunnittelusta, oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö.

Investointien suunnitteluyksikkö on noin 40 asiantuntijan monialainen ja dynaaminen yksikkö, joka toimii Otaniemessä hyvien yhteyksien varrella. Yksikkö vastaa teiden, katujen, aukioiden sekä vesihuollon, puistojen, viheralueiden, ulkoliikuntatilojen ja venesatamien suunnittelusta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1348584
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo