Suunnitteluhortonomi Entti Oy:lle
Entti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2021

Entti Oy pihaunelmien toteutukseen erikoistunut yritys ja heidän palveluihinsa kuuluu pihojen suunnittelu, toteutus sekä monipuoliset ylläpito- ja arboristipalvelut. Entillä on 25 vuoden kokemus, mutta nykyaikaiset toimintatavat.

Tule osaksi Entti Oy:n upeaa ammattilaisten porukkaa!

Etsimme nyt asiakkaallemme, Entti Oy:lle, ideoivaa ja luovaa suunnitteluhortonomia. Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän alan arvostetussa yrityksessä, jossa tiimihenki ja työntekijöiden viihtyminen on avainasemassa. Entillä pääset työskentelemään moderneissa ja laadukkaissa työtiloissa mukavien työkavereiden kanssa. Suunnittelukohteita ovat pääasiassa yksityis- ja taloyhtiöpihat, mutta pääset osallistumaan myös julkisen puolen suunnitteluhankkeisiin.

Toivomme sinulta alan koulutusta, sekä jo hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset projektityöskentelyn ensimmäisestä asiakaskäynnistä valmiiseen suunnitelmaan, ja seuraat aktiivisella otteella rakennettavien kohteidesi toteuttamista. Asiakaspalvelu ja myynti ovat vahvasti osana tulevaa työnkuvaasi, joten arvostamme aiempaa kokemustasi asiakastyöstä. Toivomme, että tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja suhtaudut positiivisella otteella uuden oppimiseen. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja tule mukaan suunnittelemaan entistä parempia pihoja! Liitä mukaan hakemuksesi sekä palkkatoiveesi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Entti Oy:n palkkalistoille. Hakuaika päättyy 16.5.2021. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa mielellään Senior HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi arkisin klo 9-16.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445152
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Vilma Hyvönen (vilma.hyvonen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 0406216202
  • Sijainti: Raisio