Suunnitteluharjoittelijoita, rakennetekniikka
Ramboll Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Hei Sinä rakennetekniikan opiskelija ja tulevaisuuden rakennesuunnittelija! Kiinnostaisiko Sinua tulla kesätöihin  alan parhaaseen ja valovoimaisimpaan duunipaikkaan? Tule meille, meillä on haku päällä! Haemme suunnittelijaharjoittelijoita kesätöihin Rambollin Rakennetekniikan yksiköihin ympäri Suomen (Oulu, Seinäjoki, Vaasa, Jyväskylä, Tampere, Pori, Lahti, Espoo, Lappeenranta, Turku).

 

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

 

Tervetuloa Rakennetekniikan osaajien joukkoon
Meillä pääset työskentelemään erilaisten, haastavien ja kiehtovien uudisrakentamiseen liittyvien projektien parissa. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kantavien rakenteiden lujuuslaskentaa, betonielementtien suunnittelua tai teräsrunkojen konepajasuunnittelua. Työkohteemme vaihtelevat pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti. Tarjoamme sinulle modernin työympäristön, työkalut ja osaavat kollegat. Luodaan yhdessä loistava tulevaisuus!

 

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijät ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa. Ramboll Finland valittiin Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksessa Suomen yhdeksänneksi parhaimmaksi kesätyöpaikaksi 2019.

 

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön sekä ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on hyvä rakennetekniikan perusosaaminen ja olet innostunut oppimaan lisää kantavien rakenteiden toiminnasta ja/tai rakennusfysiikasta. Olet vähintään 3. vuoden rakennustekniikan AMK-insinööriopiskelija tai DI-opiskelija. Eduksi katsotaan, jos osaat käyttää nykyaikaisia suunnitteluohjelmia (esim. Tekla Structures, Revit, Grasshopper). Toivomme sinulta myös reipasta asennetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

 

Tule osaksi Kiinteistöt ja rakentaminen -osaajien joukkoa
Rambollin 4000 kiinteistöjen ja rakentamisen asiantuntijaa osallistuu yli 10 000 rakennushankkeeseen vuosittain eri puolilla maailmaa. Suunnittelemme monialaisesti älykkäämpiä, kestävän kehityksen mukaisia ja innovatiivisia rakennuksia. Tavoitteenamme on kiinteistöjen käyttäjien elämänlaadun parantaminen.

 

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin ja millä paikkakunnalla olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

 

Tule tekemään kesäduunia, joka vie kestävästi kohti huomista!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1322405
  • Tehtäväalue: Suunnittelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kontiolahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa