Suunnitteluharjoittelija
Tampereen Sähkölaitos Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Tule mukaan tunnettuun ja luotettavaan energiayhtiöön luomaan kanssamme ratkaisuja ilmastonmuutokseen?!

Haemme nyt Energia-yksikköömme Naistenlahden voimalaitokselle kesätyöntekijää

SUUNNITTELUHARJOITTELIJAN TEHTÄVIIN

Vastuullesi kuuluu monipuolista voimalaitosten laitetietojen ylläpitoa järjestelmiimme (mm. kunnossapitojärjestelmä MaintAlma). Asiantuntijaorganisaatiossa teet tiivistä yhteistyötä oman henkilöstömme töitä suunnittelevien ja toteuttavien tiimien kanssa. Tarkka tehtävänkuva on muokattavissa valittavan henkilön osaamisen ja suuntautumisen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Naistenlahden voimalaitoksessa.

Odotamme sinulta yhden tai kahden vuoden sähkö- tai konetekniikan opintoja sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia, erityisesti Excel, Sharepoint, Teams, eduksesi luetaan AutoCad-osaaminen. Tietojen käsittelyssä täsmällisyys, tarkkuus ja pitkäjänteinen työskentelyote ovat vahvuuksiasi ja jaksat keskittyä myös rutiinityyppiseen työhön. Persoonana olet aktiivinen, oppimishaluinen ja vuorovaikutustaitoinen. Tiimissämme pääset osaksi kokeneiden ammattilaisten joukkoa, jossa tuemme toisiamme ja arvostamme avointa vuoropuhelua. Edellytämme turvallista otetta työskentelyyn ja katsomme eduksi kokemuksen voimalaitosympäristöstä ja/tai voimassaolevan työturvallisuuskortin. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä toukokuun alussa ja työskentelevän elokuun loppuun asti.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävistä tai työyhteisöstä? Soittele rohkeasti työsuunnittelupäällikkö Esa Riihoselle, puh. 040 8063211. Parhaimmin tavoitat Esan perjantaisin klo 12-14.

Hakuaika tehtävään on 11.1.-4.2.2021. Vastaamalla huolellisesti ilmoituslomakkeen tarkentaviin kysymyksiin riittää liitetiedostoksi ansioluettelo. Käsittelemme hakemukset viikolla 6 ja pyrimme sovittamaan haastattelut viikoille 7-8.  

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412682
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Työsuunnittelupäällikkö Esa Riihonen, puh. 040 8063211 (parhaimmin tavoitettavissa perjantaisin klo 12-14)