Suunnitteluharjoittelija Järvenpäähän
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019
Oletko 3D-mallintamisesta kiinnostunut konetekniikan insinööriopiskelija tai vastavalmistunut, joka kaipaa lisää haasteita? Etsimme nyt osa-aikaista suunnitteluharjoittelijaa asiakasyritykseemme AluShel Oy:lle Järvenpäähän. Mikäli kiinnostuit, lue alta lisää tehtävästä ja hae heti, sillä etenemme prosessissa nopealla aikataululla heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista suunnitteluharjoittelijaa Järvenpäähän!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina AluShel Oy:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään pysäkki- ja pyöräkatosten mallintamisen sekä tuotekehittelyn parissa. Työtehtäviisi kuuluu tämän lisäksi lujuuslaskentaa, piirrustusten tekoa sekä dokumentointia. Koska tulet auttamaan asiakastamme CAD-järjestelmästä toiseen siirtymisessä, tuntemuksesi Solidworks-ohjelmasta tulee olemaan tärkeässä roolissa tiiviissä työyhteisössäsi.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Mallintaminen ja piirrustusten teko
* Dokumentaatio
* Lujuuslaskenta
* Tuotekehitys


Tehtävä sopii sinulle, joka omaat ahkeran ja itsenäisen työotteen, olet määrätietoinen ja motivoitunut, sekä haluat kehittyä työssäsi. Tartu mahdollisuuteen kehittyä suunnitelijaksi!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on konetekniikan insinööriopiskelija tai vastavalmistunut, jolla on aikaisempaa kokemusta mallintamisen parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää Solidworksin tuntemusta sekä MS Office -ohjelmien hallintaa. Tämän lisäksi hakijan tulee osata sujuvasti suomen kieltä ja hyvin englannin kieltä. Olet etsimämme henkilö, jos omaat oma-aloitteisen ja tarkan työotteen, sekä olet innostunut 3D-mallinnuksesta ja suunnittelusta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Konetekniikan insinöörikoulutus
* Tuntemusta Solidworksilla mallintamisesta
* Hyvät MS Office -taidot
* Tarkka ja oma-aloitteinen työote
* Sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika, 30 tuntia viikossa

Kesto: 31.8.2019 asti, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Järvenpää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 22.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
AluShel on Suomen suurin pysäkkikalusteiden toimittaja sekä merkittävä pyöräpysäköintiin liittyvien tuotteiden toimittaja. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita vaativaan Skandinaaviseen ympäristöön. Päätuotteitamme ovat pysäkkikatokset, pyöräkatokset, pyörätelineet ja niihin liittyvät varusteet. Lisäksi suunnittelemme ja valmistamme tuotteita myös asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin, kuten tankkaus- ja taukokatoksia.

Alushelin toiminta on alkanut 1990-luvulla. Liikevaihtomme on noin 1 000 000 euroa, ja työllistämme sesongista riippuen 5-8 henkilöä. Suunnittelemme tuotteet hyödyntäen uusimpia 3D-apuvälineitä. Useat tuotteistamme on kehitetty yhdessä Suomen johtavien ympäristöalan suunnittelutoimistojen kanssa, kuten WSP Finlandin ja Sito-Konsulttien kanssa.
Tuotteet valmistetaan Suomessa FPC -laadunvalvontajärjestelmän mukaisesti. Kokoonpanon suorittavat kokeneet ja luotettavat asentajamme. Toimituksemme sisältää kokonaisuuden - usein suunnittelusta aina maastoon asennukseen asti.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1237850
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää