(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluharjoittelija, älykäs kaupunkiliikenne
Ramboll Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Tule tekemään kesäduunia, joka vie kestävästi kohti huomista! Hae meille liikennesuunnitteluharjoittelijaksi. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi jo koulussa opittujen perusasioiden ja työkalujen hallintaa mutta ennen kaikkea innostusta sekä halua oppia uutta.

 

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

 

Tervetuloa Älykäs kaupunkiliikenne -osaajien joukkoon
Liikennesuunnitteluharjoittelijana olet osa 20 hengen yksikköä, jonka vastuulla on monipuolisia liikennesuunnittelutehtäviä vaativissa kaupunkiympäristökohteissa. Raide-Jokerin ja Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalin laajennuksen kaltaisten laajojen monialaisten hankkeiden lisäksi teemme jatkuvasti projekteja esimerkiksi katujen yleissuunnittelun, pysäköinnin, liikennevalojen ja älyliikenteen palvelujen ja digitalisaation parissa. Yksikkömme harjoittelijana pääset työskentelemään ja kehittymään monipuolisesti erilaisissa kiinnostavissa projekteissa yhdessä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa.

 

Ramboll Finland Suomen johtavana liikennesuunnittelutoimistona työllistää nykyisin yli 100 liikennesuunnittelun asiantuntijaa ja tarjoaa tulevaisuuttasi ajatellen monipuolisia urapolkuja esimerkiksi teknisenä asiantuntijana, suunnittelijana, konsulttina tai esimiestehtävissä.

 

Harjoittelijana tehtävänkuvasi muodostuu käynnissä olevien projektiemme sekä kiinnostuksesi perusteella ja voi pitää sisällään teknistä liikennesuunnittelua, erilaisia selvitystehtäviä, drone-kuvausta, liikennevalojen suunnittelutehtäviä ja erilaisten tietoaineistojen käsittelyä. Toiveenamme on, että voit jatkaa osa-aikaisena harjoittelijana kesäharjoittelujakson jälkeen opintojesi ohessa.

 

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijät ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa. Ramboll Finland valittiin Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksessa Suomen yhdeksänneksi parhaimmaksi kesätyöpaikaksi 2019.

 

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • suoritettuja syventäviä liikennetekniikan opintoja yliopisto- tai AMK-tasolla
  • AUTOCAD-ohjelman ja Microsoft Officen perusteiden hallintaa
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa kielitaitoa

 

Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Sinulla on myös oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja innostunutta asennetta.

 

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin voit aikaisintaan aloittaa työt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

Jos joku asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Tomi Laine p. 040 527 0827.